Agenda d’activitats abril 2018

0


Dijous 5, a les 19.00 h, presentació del llibre La dona que no sabia plorar de Gaspar Hernández. Editorial Columna. Comptarem amb la presència de l’autor. Escriptor, crític literari i periodista, dirigeix i presenta el programa “L’Ofici de viure” a Catalunya Ràdio. Organitza: Biblioteca i llibreria La Llopa.


Divendres 6, a les 19.00 h, presentació del llibre Bon dia, són les vuit d’Antoni Bassas. Editorial Destino. Premi Josep Pla 2018. Comptarem amb la presència de l’autor i presentarà Saül Gordillo. Organitza: Biblioteca i llibreria La Llopa.

Dissabte 7, a les 11.30 h, Taller infantil “La cigonya sense vergonya” a càrrec de Montse. Per a nens i nenes a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 14, a les 12.00 h, projecció de curts. A càrrec de Foto-Film Calella. Organitza: Foto Film i Biblioteca.


Dimecres 18, a les 19.00 h, presentació del llibre  “Un port per quedar-me. Diari d’Alexandros” de Joan Rebagliato. Editorial Cossetània. XXlX premi literari Vila d’Ascó. Comptarem amb la presència de l’autor i del Regidor de Cultura Xavier Arnijas. Organitza: Biblioteca i llibreria La Llopa.


Divendres 20, a les 18,30 h, a la Sala Mozart. Trobades d’òpera amb Roméo et Juliette de Charles Gounod. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Inscripcions: Biblioteca. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.

Dissabte 21:
· De  10 a 20 h. A la Plaça de l’Ajuntament XI Fira del llibre de 2ª mà, organitzada pels Amics de la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de Càritas.
· A les 11.30 h, Hora del conte “Per Sant Jordi: Princeses, Dracs, Cargols i altres animalons”. A càrrec de la  companyia  Cia Patawa. Organitza: Biblioteca
· D’11 h a 13 h a la Plaça de l’Ajuntament 2a Trobada d’intercanvi de punts de llibre. Exposició de punts de llibre a càrrec de Margarita Montell. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.
· A les 17 h a la Plaça de l’Ajuntament. XIV  Lectura Pública de Sant Jordi, amb motiu del 70è  aniversari de publicació de: El Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry. organitzada per l’associació Amics de la Biblioteca de Calella.
· A les 19 h actuació de l’Escola de Dansa La Fàbrica dirigida per Laia Ferrer. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.


Dijous 26, a les 18.00 h, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dissabte 28, a les 11.00 h, Taller de dansa en família a càrrec d’ Eva Turró.

A les 12.00 h al pati de la Biblioteca “Remors de Sant Jordi a la Biblioteca” a càrrec dels alumnes de l’Oficina de Català. 2a edició de la Lectura Pública de textos escrits pels alumnes dels cursos de català per a adults. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Què estem llegint?
Inscriu-te als clubs de lectura i comparteix les teves lectures.



Club de lectura en anglès
The curious incident of the dog in the night-time de Mark Haddon
Coordina: Sîan Mathias.
Trobades: dijous 5, 12, 19 i 26, a les 19.00 h


Club de lectura infantil
Barrabum! (o 70.000 anys llum) de Mark Haddon
Coordina: Món Mas.
Trobada: divendres 6, a les 18.00 h


Tertúlies en català
La casa cantonera de Sílvia Alcántara
Trobades: divendres 6, 13, 20 i 27 a les 10.00 h


Llibre obert
Les dones de la principal de Lluís Llach
Coordina: Lluís Barri.
Trobada: dilluns 9, a les 19.00 h


Tardes de tertúlia
La nit de les criatures de Toni Morrison
Coordina: Quima Martínez.
Trobada: dijous 12, a les 18.00 h


Club de lectura infantil
Fina ensurts de Joan Bustos
Coordina: Món Mas.
Trobada: divendres 27, a les 18.00 h

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!