Activitats desembre

0

Del 3 de desembre de 2016 al 14 de gener. Exposició fotogràfica ”20 LLIBRES 20 IMATGES”, col·laboració als 10 anys de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Foto-Film Calella 50 anys creant imatges.

Dijous 1, a les 19 h. Presentació del llibre Pan de limón con semillas de amapola de Cristina Campos. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dissabte 3, a les 11,30 h Hora del conte en anglès Storytime "Gina Ginger & Charlie Chives", a càrrec de Kids & Us Calella.

A les 13 h inauguració de l’exposició “20 LLIBRES 20 IMATGES” a càrrec de Foto Film Calella.


Divendres 9, a les 18,30 h taller de decoració de Nadal. Públic adult. Cal inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte 10, de 10 h a 13 h tallers infantils per la Marató. Col·labora amb la Marató (1 taller = 1€). A càrrec de Mabi i Susanna. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


Dilluns 12, a les 19 h Club de lectura Llibre Obert, amb el llibre La família del meu pare: una novel·la de Lolita Bosch. Coordina Lluís Barri. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dijous 15, a les 18 h Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia. Llibre a comentar: La meva família i altres animals de Gerald Durrell. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Ajuntament de Calella.

A les 19 h presentació del llibre Amor Total i Qué extraña ventana de la calellenca Laia Noguera i Clofent de l’editorial La Garúa. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dissabte 17, a les 11,30 h. Lectura pública infantil de versos de Nadal. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.


Divendres 23, a les 19 h, al Pati de la Biblioteca. Joventut Artística presenta: Els Pastorets (Jonàs i Mataties i les temptacions de Naïm). Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de Joventut Artística.


Dijous 29, a les 19 h. Visita dels Patges reials. Explicaran contes i recolliran les cartes per a SS MM els Reis d’Orient. Organitza: Amics de la Biblioteca i Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!