Activitats abril

0

EXPOSICIÓ “Voluntaris per la llengua”. Organitza Oficina de Català de Calella.

TALLER D’ESCRIPTURA “Escriure per riure”. Dissabtes 9 i 16 d’abril, a les 11,30h. (Nois i noies de 8 a 12 anys) a càrrec de Joan Boher. Cal inscripció prèvia.

TERTÚLIES EN CATALÀ Divendres 1,8,15,22 i 29 d’11h a 12h entorn del llibre  “Ajudeu-me. El crit d’una llengua que vol seguir viva” d’Eliana Oliveira. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

CLUB DE LECTURA EN ANGLÈS Tots els dijous del mes a les 19.00h. Amb el llibre "Brave New World" d'Aldous Huxley. Coordina Sîan Mathias.


ACTIVITAT INFANTIL Dissabte 2 d’abril a les 11,30h. Taller “Arc de sant Martí” a càrrec de Susanna.


CLUB DE LECTURA LLIBRE OBERT Dilluns 4 d’abril, a les 19.00h. Ens trobarem per comentar “La nevada del cucut” de Blanca Busquets. Coordina: Lluís Barri.

PRESENTACIÓ LLIBRE Dijous 7 d’abril, a les 19.00h. “Aquella porta giratòria” de Lluís Foix. Ed. Destino. Premi Josep Pla 2016. Un recorregut pels records i vivències de Lluís Foix a La Vanguardia. Prestant per Manel Cuyàs. Organitza llibreria La Llopa i Biblioteca.

PRESENTACIÓ LLIBRE Divendres 8 d’abril, a les 19,00h “Res no és perfecte a Hawaii” de Marius Serra. Ed. Proa. Presentat per Carles Pascual. Organitza llibreria La Llopa i  Biblioteca.

CLUB DE LECTURA JUVENIL Divendres 8 d’abril, a les 18.00h. Atreveix-te a llegir: per a nois i noies de 9 a 12 anys. Amb el llibre “Creus en els fantasmes?” de Rosa M. Colom. Coordina: Mon Mas.

IX FIRA DE LLIBRES DE SEGONA MÀ Dissabte 9 d’abril d’11 a 20.00h a benefici de Càritas. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella. Col·labora: Voluntaris de Càritas, voluntaris dels clubs de lectura, Bastoners de l’Escola Salicrú, Escola de Dansa La Fàbrica.
A les 17h. XII LECTURA PÚBLICA “Any Ramon Llull”. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.


TARDES DE TERTÚLIA Dijous 14 d’abril a les 18.00h a l’Ajuntament Vell sessió del club de lectura sènior, amb el llibre “Venjança a Sevilla” de Matilde Asensi.  Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

TROBADA AMB L’ESCRIPTORA Eliana Oliveira, autora del llibre Ajudeu-me. El crit d’una llengua que vol seguir viva. Divendres 15 d’abril, a les 18.00h.


è Dissabte 23 d’abril celebració del 10è aniversari de la Biblioteca.  

TALLER DE MEMÒRIA Dijous 28 d’abril a les 18.00h a l’Ajuntament  Vell. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

ACTIVITAT INFANTIL Dissabte 30 d’abril a les 11,00h. Amb motiu del Dia Mundial de la dansa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!