Agenda d’activitats d’abril

0

Exposició de fons de la biblioteca:
A la planta baixa: - Obres catalanes premiades
I a la primera planta: - El Rock des dels orígens


Divendres, 10, 17 i 24 d’11h. a 12h Tertúlies en català amb el llibre Nirvana de Pere Formiguera a càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dijous, 9, 16, 23, i 30 a les 10.30h Club de lectura de novel•la històrica amb el llibre La Teranyina de Jaume Cabré. Coordina: Josep Lluís Lozano, historiador. Inscripcions obertes!


Dimarts 7, a les 19h Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre Tess of the d’Urbervilles de Thomas Hardy. Coordina: Sîan Mathias.
Dissabte 11, a les 11,30h Taller infantil de plastilina Sant Jordi a càrrec d’Artiscle Creacions.


Dilluns 13, a les 19h Club de lectura llibre obert amb el llibre Victus d’Albert Sánchez Piñol. Coordina: Lluís Barri.

Dijous 16, a les 18h a l’Ajuntament vell sessió del Club de Lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre: El sentit d’un final de Julian Barnes. Coordina: Quima Martínez. Organitzen: Ajuntament de Calella i biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte 18, de 10h a 20h a la plaça de l’Ajuntament VIII Fira del llibre de segona mà. organitzada per l’associació Amics de la Biblioteca amb la col•laboració de la biblioteca Can Salvador de la Plaça i Caritas Calella.
· A les 11.30h projecció de curts infantils a l’Ajuntament Vell. Organitza Foto-Film Calella
· A les 16.30h Ball de bastons a càrrec dels alumnes de l’Escola Salicrú.
· De 17h a 18.30h XI Lectura pública de Sant Jordi. Organitza: Amics de la Biblioteca.
· A les 18.30h actuació dels alumnes de l’escola de Dansa La Fàbrica, dirigida per Laia Ferrer.
· A les 20h a l’Ajuntament Vell projecció de curts a càrrec de Foto-Film Calella.



Dimecres 22, a les 19h  Club de lectura en anglès Let’s Read!. Amb el llibre A tangled web: short stories. Coordina: Sîan Mathias.
· A les 19h a la biblioteca de Calella celebra la III Revetlla de Sant Jordi amb la lectura del conte que recrea la llegenda de “la llopa de Calella”. Un conte escrit pels alumnes de suficiència de l’Oficina de Català.

Dissabte 25, a les 11,30h Taller infantil ”Fem un regal pel dia de la Mare”. A càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia. Places limitades.


Dijous 30, a les 18h a l’Ajuntament vell. Taller de Memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!