Activitats d’Estiu 2014 -Juliol-

0


Concerts
Dimecres, 2 de juliol, a les 21 h. Al pati de la Biblioteca.  Concert de guitarra clàssica. Música del Barroc i del segle XX.  Intèrpret: Carles Geli. Organitzat per l’associació Amics de la Biblioteca de Calella.

Divendres, 18 de juliol, a les 21 h. Al pati de la Biblioteca. Concert d’estiu de la Coral Laetare. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Presentacions de llibres
Divendres, 4 de juliol, a les 19 h. Presentació de l’últim llibre de Joan-Lluís Lluís: “Cròniques del déu coix” (editorial Proa) a càrrec de l’autor i Mar Arenaza. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

 Divendres 11 de juliola les 19 h. Presentació del llibre ”El passat ens empaita. Vicissituds d'un fill d'exiliat republicà” de Gentil Puig i Moreno, amb pròleg de Raimon Obiols, publicat per Pagès Editors. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca

Club de lectura Tardes de Tertúlia
Dijous, 10 de juliol, a les 18 h. Tardes de Tertúlia. El llibre d’aquesta sessió és ”El Corazón del tártaro”  de Rosa Montero. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Contes per a adults 
Divendres, 11 de juliol, a les 21 h. Al pati de la Biblioteca. Contes per a adults.  Cafè o te? De bèsties i monstres. Criatures imaginàries antigues i modernes. Intèrpret: Anna Ribot. Dins dels Programes: Nits d’Estiu a Calella i Festival Multipolar de les Biblioteques Municipals del Maresme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!