Recerk2014

0


Recerk2014 és una presentació pública de treballs de recerca realitzats per alumnes de Batxillerat de centres educatius calellencs.

El divendres 20 de Juny del 2014 a les 20 hores, a la Sala d’Actes de la Cooperativa l’Amistat de Calella, els alumnes disposaran d’uns minuts per exposar al públic el fruit del seu Treball de Recerca, un projecte que hauran desenvolupat durant els dos darrers cursos de Batxillerat.

Durant les darreres edicions del projecte s’han presentat més de 20 projectes dels que se’n van fer uns vídeos que podeu consultar a la pàgina de Recerk a facebook.

El projecte Recerk neix arran de la trobada d’un grup ciutadà de treball sota el títol “Jovent amb talent”. Durant les dues hores de la sessió es van plantejar i debatre possibles accions per promocionar els nostre jovent més enllà de les escoles.

Des dels inicis d’aquest curs acadèmic 2013-14, s’ha convidat a tots els alumnes de batxillerat de la nostra ciutat a participar en la convocatòria i s’ofereix la possibilitat de desenvolupar treballs de recerca relacionats d’alguna manera amb Calella. La Biblioteca Can Salvador de la Plaça s’ha compromès a documentar, exposar i mantenir un arxiu de tots els treballs que estiguin relacionats amb la nostra ciutat.

Ràdio Calella i Calella Televisió donen suport a la iniciativa i en faran una àmplia difusió. A més, Calellatv.cat realitzarà uns espais especials explicant cadascun dels projectes presentats, tal i com ja va fer a les darreres edicions.



Si hi voleu participar cal que realitzeu personalment la inscripció a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça del 1 al 30 de Març del 2014!

Trobareu tota la informació relativa al projecte a

informació i contacte: cHristian negre i walczak www.applejux.org tel. 697 669 009

INFORMACIÓ ADDICIONAL
• Poden participar tots els estudiants empadronats a Calella i Sant Pol o que cursin el batxillerat en un centre educatiu calellenc.
• Per participar, cal realitzar personalment la inscripció a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça del 1 al 30 de Març del 2014.         
• La presentació contindrà un màxim de 10 treballs i es donarà preferència als primers inscrits tenint en compte l’equitat entre centres educatius.
• Durant el mes de Maig ens posarem en contacte amb els participants.   
• Es proporcionarà als alumnes un guió per a realitzar la seva exposició.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!