Activitats Abril

0

Exposició de fons: “1714
Exposició de fons infantil: Contes “premi Maria Moliner” d’animació a la lectura

Dimarts, 1 a les 19.00h Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre The Canterville ghost by Oscar Wilde. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte, 5 a les 11.30h Taller infantil: Fem un drac, a càrrec de Montse

Dilluns, 7 a les 19.00h Club de lectura Llibre obert amb el comentari de l’obra  La Marxa de Radetzky de Joseph Roth Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts, 8 a les 18.00h Curs Tic: Busquem feina a internet a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 10 a les 18.00h Curs Tic: Busquem feina a internet a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell. El llibre d’aquesta sessió és Embarcats de Joan Rebagliato amb presència de l’autor. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte, 12
· 11.30h.  A l’Ajuntament vell. Projecció de  curtmetratges del XX Trofeu Torretes. Selecció de films per a un públic infantil organitzat per Foto Film Calella  amb la col·laboració de la Biblioteca. Els títols són: Mama quiero volar de Fernando González, Garra Charúa de Felipe Bravo, Morales de Roger Vilarroya, Sr Barrientos- Fuera de juego de Kike Florido, Marionette d’Amir Porat.
· De les 11.00h a les 20.00h, a la Plaça de l’Ajuntament, VII Fira del llibre de segona mà  Organitza Amics de la Biblioteca de Calella. Col·laboren: Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Voluntaris de Caritas
· 16.00h a la Plaça de l’Ajuntament Ball de bastons a càrrec del CEIP Salicrú
· 17.00h a la Plaça de l’Ajuntament, X Lectura pública de Sant Jordi . Llegim  1714 de Jordi Sierra i Fabra. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella Col·laboren: Escola Salicrú, Escola de Dansa La Fàbrica, Foto Film Calella. Voluntaris de Càritas.
· 19.00h a la Placa de l’Ajuntament. Actuació de l’Escola de Dansa La Fàbrica.
· 20.00h a l’Ajuntament Vell projecció de curts a càrrec de FotoFilm Calella.

Dimecres, 16 a les 19.00h Club de lectura en anglès  Let’s read!, amb el comentari de Seven by Anthony Bruno Coordina: Sîan Mathias.

Dimarts, 22 a les 18.00h Curs TIC  Blocs i xarxa, càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 24 a les 18.00h Curs TIC Blocs i xarxa, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

18.00h, Taller de Memòria, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.

Dissabte, 26  a les 11.30h Hora del conte. Sant Jordi i la princesa Poesia amb la companyia: Fes-t’ho com vulguis.

Dilluns, 28 a les 19.00h Tertúlies en català de nivell avançat. Lectura: Quadern d’Aram de M. Àngels Anglada. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Inscripcions: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dimarts 29,  a les 18.00h Tertúlies en català de nivell bàsic  Lectura: Tant de gust de conèixer-la,  senyora Anglada de M. Carme Bernal i Carme Rubio. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Inscripcions: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!