Activitats Març


De l’1 al 30 de març obertes les inscripcions a la Biblioteca per participar a l’Exposició pública de treballs de Recerca per alumnes de Batxillerat. Recerk2014

Exposició de fons: 1a. Guerra Mundial.
Exposició de fons: Llibres animats. A la secció Infantil

Dissabte, 1 a les 11.30h Hora del conte: El Secret de la Tortuga. A càrrec d’Anna Pujol

Dilluns, 3 a les 19.00h Club de lectura Llibre obert amb el comentari de l’obra  Embarcats de Joan Rebagliato Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts, 4 a les 19.00h Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre Seven. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte, 8 a les 11.30h Taller infantil de punts de llibre, dissenyats per Martha Aurenti amb motiu del Dia de la dona treballadora.

Dimarts, 11 a les 18.00h Curs TIC  Correu electrònic, càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 13 a les 18.00h Curs TIC Correu electrònic, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 13 a les 18.00h aquesta ocasió parlarem de: El Nen de Roald Dahl. Dinamitzador: Joan de Boher, última trobada del Club d’Amics de Roald Dahl per a nois i noies de 8 a 12 anys.
Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell. El llibre d’aquesta sessió és Sayonara Barcelona de Joaquim Pijoan. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte, 15  a les 11.30h Hora del conte. Atzars, contes per volar.  Interpretada per Sherezade.

Dimecres, 19 a les 19.00h Club de lectura en anglès  Let’s read!, amb el comentari de Long hot summer. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres, 21 a les 19.00h Presentació del llibre Mi viaje al Norte  de Lancy Dodem. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Llibreria La Llopa.

Dissabte, 22  a les 11.30h Taller infantil. Uh, uh .... fa el mussol. A càrrec de Mabi.

Dilluns, 24 a les 19.00h Tertúlies en català de nivell avançat. Lectura: Quadern d’Aram de M. Àngels Anglada. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Inscripcions: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dimarts, 25  a les 18.00h Curs TIC Navego per internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Tertúlies en català de nivell bàsic, a les 19.00h. Lectura: Tant de gust de conèixer-la,  senyora Anglada de M. Carme Bernal i Carme Rubio. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Inscripcions: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dijous, 27  a les 18.00h Curs TIC Navego per internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
Taller de Memòria, a la sala d’actes Ajuntament vell, a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.

Divendres 28, a les 19.00 h. Presentació del llibre "Els tresors geològics del Parc Natural del Cadí-Moixeró" d'Albert Martínez i Marc Tudela. Hi haurà també una taula rodona amb els autors,  Salvador Milà exconseller de Medi Ambient i Josep M. Juhé caminant i exalcalde de Calella. Organitza:Llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça. 

Dissabte, 29  a les 11.30h Expliquem un conte. Me’n vaig de compres, véns? A càrrec de M.Dolors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!