Exposició d’Aquarel•les “Constel•lació”

0

"Constel·lació"
JèssicAyala ens ofereix unes aquarel·les sobre tela, una tècnica poc convencional. Obres de petit format, però, de gran contingut conceptual i emocional.

JèssicAyala
La Jèssica ens explica el perquè del títol de l’exposició: “cada quadre, únic en sí mateix i independent dels altres (tot i que comparteix una mateixa manera d’expressar-se), vindria a ser una estrella que no té sentit sense les altres i que, juntes, completen  el conjunt. Aquesta és la raó per la qual el quadre principal de l’exposició és el que rep aquest nom, Constel·lació.
Les fonts que generen les obres són diverses: la literatura, els pensaments, les emocions suscitades per aquests, les paraules, els colors i les imatges.
Aquests quadres estan compostos per la suma d’una sèrie de figures que simbolitzen altres coses; la idea d’utilitzar la figura en el seu detall més  minuciós és la d’elevar-la a conceptes més generals, més abstractes.” 
"Canvi de sentit"
Canvi de sentit és l’últim quadre de la sèrie, que dóna pas, cronològica i conceptualment, al nou projecte, de la mateixa manera que la sèrie present va ser originada per un canvi de sentit.
Podeu gaudir d’aquesta exposició durant tot el mes de setembre, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!