Activitats setembre

0


Durant el mes de setembre es podrà visitar l’exposició de pintura de Jèssica Ayala, a la planta baixa de la Biblioteca.

Obert el període d’inscripció al Club d’Amics de Roald Dahl club de lectura per a joves de 9 a 12 anys. Informa’t a la Biblioteca

Club de lectura Llibre obert (dilluns 2, 19.00 h.) amb el comentari del llibre L’últim patriarca de Najat El Hachmi. Coordina: Lluís Barri Vila.

Tardes de Tertúlia, club de lectura sènior (dijous 5, 18.00 h. a la sala d’actes de l’Ajuntament vell) El llibre d’aquesta sessió és La isla bajo el mar de Isabel Allende. Coordina Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Tast de llibres d’escriptors locals, amb berenar de pa, vi i sucre (divendres 13, 19.00 h, al pati de la biblioteca). Presentació a càrrec de Mar A. Espinet. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.
19.00 h. Enric Bagué - Temps de Mercuri
20.00 h. Manel Valls -  Torneig de valors

Presentació del llibre Casa nostra de Joan Puigdefàbrega de Tinta Invisible edicions, a càrrec de Jordi Folgado. (dijous 19, 19.00 h, al pati de la biblioteca). Organitza: Llibreria Faristol i Biblioteca.

Tast de llibres d’escriptors locals, amb berenar de pa, vi i sucre (divendres 20, 19.00 h, al pati de la biblioteca). Presentació a càrrec de Mar A. Espinet Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.
19.00 h. Joan Sánchez-FortunReflexiones para conocerme
20.00 h. Josep GarrigaSensacions a la pell

Taller de Memòria (dijous 26, 18.00 h. a l’Ajuntament Vell) a càrrec de Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.     

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!