Pla Rad Prike


Peix amb salsa agredolça (per 4 persones)

Sukanya (Tailandia)

Ingredients:
  • 1 kg de peix blanc o blau
  • ½ cap d’all
  • Bitxos (optatiu)
  • 2 cullerades de vinagre blanc de vi
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de salsa de peix
  • Mig pebrot vermell i mig verd
  • Coriandre
  • Maizena


Fregim el peix fins que quedi cruixent i daurat.

Amb una mica d’oli de gira-sol fregim els alls fins que quedin daurats i afegim el bitxo a rodanxes. Afegim el sucre, el vinagre, i la salsa de peix i comprovem el gust. Afegir Maizena fins aconseguir una salsa consistent.
Tallem el pebrot en juliana i l’acompanyem amb el peix. Ho cobrim tot amb la salsa i escampem a sobre el coriandre per embellir el plat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!