Pla Rad Prike

0


Peix amb salsa agredolça (per 4 persones)

Sukanya (Tailandia)

Ingredients:
  • 1 kg de peix blanc o blau
  • ½ cap d’all
  • Bitxos (optatiu)
  • 2 cullerades de vinagre blanc de vi
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de salsa de peix
  • Mig pebrot vermell i mig verd
  • Coriandre
  • Maizena


Fregim el peix fins que quedi cruixent i daurat.

Amb una mica d’oli de gira-sol fregim els alls fins que quedin daurats i afegim el bitxo a rodanxes. Afegim el sucre, el vinagre, i la salsa de peix i comprovem el gust. Afegir Maizena fins aconseguir una salsa consistent.
Tallem el pebrot en juliana i l’acompanyem amb el peix. Ho cobrim tot amb la salsa i escampem a sobre el coriandre per embellir el plat.

Related Posts:

  • Mămăligă amb formatge Marioara Lazau (Romania) Ingredients: · 1l d’aigua · 1 cullereta de sal · 1 grapat i mig de farina de blat de moro · 200 gr. de formatge mozzarella · 1 ceba · Oli Posem en una olla aigua amb sal i quan comenci… Read More
  • Cuscús amb carn de vedella i verduresRabía Chibani (Marroc) Ingredients: ½ kg de sèmola de cuscús 1 got petit d’aigua ½ kg de carn (conill de vedella amb o sense os) 4 branques de julivert i 4 de coriandre 1 tomàquet gran 1 monia… Read More
  • Receptes del món Si la monotonia s’ha instal·lat a la teva cuina, és hora d’ampliar el receptari! A la biblioteca Can Salvador de la Plaça hem organitzat una trobada amb usuari@s encantats de compartir els coneixements gastronòmics del seu… Read More
  • Pla Rad Prike Peix amb salsa agredolça (per 4 persones) Sukanya (Tailandia) Ingredients: 1 kg de peix blanc o blau ½ cap d’all Bitxos (optatiu) 2 cullerades de vinagre blanc de vi 2 cullerades de sucre 1 cullerada de salsa d… Read More
  • Hobs Pan marroquí Nadia Aberrada (Marroc) Ingredientes: 1 Kg. de harina 1 cucharada de sal 1 cuchara de levadura (unos 50 gr.) Agua caliente Poner en un cuenco la harina en forma de volcán y en el centro la sal y la… Read More

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!