Mămăligă amb formatge

0


Marioara Lazau (Romania)

Ingredients:
· 1l d’aigua
· 1 cullereta de sal
· 1 grapat i mig de farina de blat de moro
· 200 gr. de formatge mozzarella
· 1 ceba
· Oli

Posem en una olla aigua amb sal i quan comenci a bullir afegim el blat de moro en forma de pluja. Barregem bé amb un batedor d’ous. Ho deixem bullir fins que tingui una textura semblant a la crema catalana i ho retirem del foc.
En una paella posem unes tres cullerades d’oli, la ceba picada molt fina i una mica de sal.
Untem la part interior d’un bol de fang amb oli. Posem una capa de manaliga d’uns dos centímetres, una de mozzarella, la meitat de la ceba, una altra capa de manaliga, mozzarella i la resta de la ceba. Es posa al forn durant 5 o 7 minuts fins que el formatge queda fos.
Bon profit!

Related Posts:

  • Pla Rad Prike Peix amb salsa agredolça (per 4 persones) Sukanya (Tailandia) Ingredients: 1 kg de peix blanc o blau ½ cap d’all Bitxos (optatiu) 2 cullerades de vinagre blanc de vi 2 cullerades de sucre 1 cullerada de salsa d… Read More
  • Cuscús amb carn de vedella i verduresRabía Chibani (Marroc) Ingredients: ½ kg de sèmola de cuscús 1 got petit d’aigua ½ kg de carn (conill de vedella amb o sense os) 4 branques de julivert i 4 de coriandre 1 tomàquet gran 1 monia… Read More
  • Mămăligă amb formatge Marioara Lazau (Romania) Ingredients: · 1l d’aigua · 1 cullereta de sal · 1 grapat i mig de farina de blat de moro · 200 gr. de formatge mozzarella · 1 ceba · Oli Posem en una olla aigua amb sal i quan comenci… Read More
  • Shepherd PiePastel de carne Maree Ray (Anglaterra) Tiempo de preparación: 1 hora 20 minutos Preparación: 20 minutos Temperatura del horno: 180-190º C Ingredientes: (para 6-8 personas) 1-2 cebollas 75 gr. de mantequilla 1 Kg… Read More
  • Hobs Pan marroquí Nadia Aberrada (Marroc) Ingredientes: 1 Kg. de harina 1 cucharada de sal 1 cuchara de levadura (unos 50 gr.) Agua caliente Poner en un cuenco la harina en forma de volcán y en el centro la sal y la… Read More

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!