Mămăligă amb formatge


Marioara Lazau (Romania)

Ingredients:
· 1l d’aigua
· 1 cullereta de sal
· 1 grapat i mig de farina de blat de moro
· 200 gr. de formatge mozzarella
· 1 ceba
· Oli

Posem en una olla aigua amb sal i quan comenci a bullir afegim el blat de moro en forma de pluja. Barregem bé amb un batedor d’ous. Ho deixem bullir fins que tingui una textura semblant a la crema catalana i ho retirem del foc.
En una paella posem unes tres cullerades d’oli, la ceba picada molt fina i una mica de sal.
Untem la part interior d’un bol de fang amb oli. Posem una capa de manaliga d’uns dos centímetres, una de mozzarella, la meitat de la ceba, una altra capa de manaliga, mozzarella i la resta de la ceba. Es posa al forn durant 5 o 7 minuts fins que el formatge queda fos.
Bon profit!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!