Trobada amb l’escriptor Lluís-Anton Baulenas

0

Aquest dijous 15 de novembre, a les 19:00, trobada amb l’escriptor Lluís-Anton Baulenas a la biblioteca Can Salvador de la Plaça.
 
Els nostres clubs de lectura (Llibre Obert i Tardes de Tertúlia) enguany fan un tast de l’obra de Lluís-Anton Baulenas amb El nas de Mussolini.


Lluís-Anton Baulenas (Barcelona, 1958) és novel·lista i dramaturg i va decidir dedicar-se a la literatura professionalment des dels 29 anys. Entre d'altres, ha publicat les novel·les Rampoines 451, Noms a la sorra, Alfons XIV  o El fil de plata; La felicitat. L'any 2003 publica Amor d'idiota, i l'any 2004, amb Per un sac d'ossos, que tracta el tema dels camps de concentració a la guerra civil espanyola, ha guanyat el premi Ramon Llull de novel·la catalana que convoca l’editorial Planeta.

També ha publicat reculls de relats com ara Qui al cel escup... o Càlida nit. El seu teatre, a més de guanyar premis ha estat representat en nombroses ocasions, entre les quals Melosa Fel  o El pont de Brooklyn. Les seves obres han estat traduïdes a nombrosos idiomes.
També s'han d’esmentar les seves col·laboracions en la premsa diària, a mitjans com ara El País, El Periòdic de Catalunya, La Vanguardia o l'Avui.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!