Activitats Desembre 2012

0

De l’1 de desembre de 2012 al 12 de gener de 2013 Exposició Estampes de l’Escola Pia de Calella 1995. A càrrec de Josep M. Colomer de Foto-Film Calella.


Dissabte, 1. 13.00 h, Inauguració de l’Exposició Estampes de l’Escola Pia de Calella- 1995, a càrrec de Josep M. Colomer amb la presència de Xavier Arnijas, Tinent d’Alcaldia de Ciutadania.

Dilluns, 3. 19.00h, Club de lectura Llibre Obert amb el comentari de l’obra Expiació d’Ian McEwan. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts, 11. 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers! Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dijous, 13. 18.00h, a l’Ajuntament Vell, Tardes de tertúlia, Club de lectura sènior. En aquesta trobada parlarem del llibre El nas de Mussolini de Lluís-Anton Baulenas. Organitza: l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Divendres, 14. 18.00 h. El Nadal truca a la porta!. Taller de corones i garlandes nadalenques per a adults, a càrrec de Kalathos. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.  Inscripcions: Biblioteca.

Dissabte, 15. 11.30 h,  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Hora del conte. Nadalejant amb els contes: La Nuvolina, El Ninot de neu, El caganer, L’avet de Nadal i la pedra calba. A càrrec de Lídida Clua.

Dilluns, 17. 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Lectura pública: Llegim Ciris trencats de Tísner (Avel·lí Artís Gener) amb motiu dels 100 anys del seu naixement. Organitza: Oficina de català de Calella.

Dimarts, 18. 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura d’anglès fàcil Let’s Read!. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.


Dijous, 3 de gener de 2013
18.00 h. Visita dels Patges, de SS MM. Els Reis d’Orient. I no oblidis que a la Biblioteca podràs deixar la teva CARTA DELS REIS.

S’obren les inscripcions a la segona temporada del Club de Lectura Tronxariures per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Més informació: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Tertúlies en català. Ara et pots inscriure a les tertúlies de català fàcil que s’iniciaran al gener a la Bibiloteca Can Salvador de la Plaça. Organitza: Oficina de català de Calella i Biiblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!