Activitats Juliol - Agost 2010

0




Passa un estiu refrescant a la biblioteca amb les diferents activitats que t’hem programat:

Activitats infantils:


3 DISSABTE JULIOL A les 11.30h.HORA DEL CONTE. Espectacle infantil d’ombres a la foscor amb esquelets a càrrec de Marta Roig.

17 DISSABTE JULIOL A les 11.30h.
TALLER INFANTIL. Animació de globoflèxia. A càrrec de Maiminglobos. Lloc: Pati de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

23 DIVENDRES JULIOL A les 18.30h.
CONTE I CANÇÓ. Pirates a la platja. Patrocinat per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona. Lloc: Pati de la Biblioteca.

21 DISSABTE AGOST A les 11.30h.
ESPECTACLE INFANTIL. Les butxaques del mar. A càrrec d’Ada Cusidó.


Clubs de Lectura:

1  DIJOUS JULIOL A les 18h.
TARDES DE TERTÚLIA. Club de lectura per a la gent gran. Comentarem Petons de diumenge de Sílvia Soler. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

9 DIVENDRES JULIOL A les 18h.
DEVORALLIBRES Club de lectura juvenil. Comentarem el llibre Perdona però em vull casar amb tu de Federico Moccia. Lloc: Pati de la Biblioteca.

15 DIJOUS JULIOL A les 18h.
TALLER DE MEMÒRIA. Coordina: Quima Martínez. Lloc : Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

22 DIJOUS JULIOL A les 18h.
TARDES DE TERTÚLIA. Club de lectura per a la gent gran. Comentarem L’Atles furtiu d’Alfred Bosch. Cloenda a càrrec del Sr. Alcalde Josep Mª Juhé i de la Sra. Pilar Rocafort, Regidora de Cultura. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.


Presentacions - Exposicions

7 DIMECRES A les 19h.
PRESENTACIÓ DE: Aula d’extensió universitària a càrrec de l’Associació Aula d’extensió universitària.

DURANT L’AGOST Mostra de pintures originals realitzades sobre fulls de papers de diaris, de Fèlix Puente.
EXPOSICIÓ Mi entorno a través de un “Diario”


ESPECTACLES AL PATI DE LA BIBLIOTECA

8 DIJOUS JULIOL A les 9 del vespre.
FESTIVAL MULTIPOLAR. CONTES PER ADULTS. Qui no arrisca ..... no en pisca a càrrec d’Albert Estengre. Lloc: Pati de la Biblioteca. Entrada per el carrer Església.

12 DIJOUS A les 21h, amb Xavi Idàñez i Txell Botey. Lloc: Pati de la Biblioteca. Entrada per el carrer Església. Organitza: Regidoria de Cultura.
RECITAL DE POESIA El jardí de les malícies

Per cert, el fantasma de la Biblioteca ha capgirat les prestatgeries i ha fet una guia de pel·lícules i llibres terrorífics.  Potser l’heu vist a la Biblioteca o voltant per Calella?
I vol espantar els nens i nenes de Calella amb llibres de por. No et perdis les guies “terrorífiques” de lectura de la Biblioteca!!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!