Cloenda de la Tertúlia "Tastets Literaris"

5


El proper dimecres 3 de juny a les 19 h., al pati de la biblioteca, el nostres Alcalde l'Il. Sr. Josep Mª Juhé farà la cloenda de la tertúlia literària Tastets Literaris, temporada 2008/2009.
Durant l'estiu les nostres tertúlies fan vacances, van a la platja o a la muntanya segons les seves preferències, però et convidem a inscriure't a la propera edició, que començarà el mes de setembre amb nous llibres per comentar. Descobriràs nous autors, noves històries i un cop al mes podràs intercanviar, compartir, contrastar i dir la teva amb la resta de companys que han llegit el mateix llibre que tu.
En definitiva, una activitat enriquidora i plena de
satisfaccions. Anima't i participa!
Montse Morales


5 comentaris:

  1. Hola! M'agrada el nom que doneu a les tertúlies literàries, el nostre Club de Lectura també fa vacances a l'estiu , trobo que va molt bé així quan hi tornem la gent ve amb més ganes i amb noves propostes pel proper "curs".
    Salut!
    Fina Pont

    ResponElimina
  2. Hola Montse nosaltres també fem vacances peró nosaltes fem dos nits a la fresca amb poetes del poble etc...
    fins aviat
    Maite Escrig

    ResponElimina
  3. Hola Montse!
    Nosaltres també fem vacances a l'estiu i a la tornada aprofitem per parlar del que ha llegit la gent durant l'estiu i recomanar-nos les lectures que més ens han agradat. I a partir d'ara espero que hi hagi la mateixa participació a través del nou bloc.
    Sònia Izquierdo

    ResponElimina
  4. Hola Montse,
    quina sort que des d'Italia hi hagi alguna persona interessada en el vostre bloc que acabeu de crear. L'han agradat les fotos per el que sembla.

    M'agrada, el trobo molt fresc! Sort!

    ResponElimina

Comenta!