El nostre bloc:

0

Foto: trobada Club Twilight 15-05-09

El Bloc "tria i remena" de la Biblioteca Pública Can Salvador de la Plaça de Calella neix amb la voluntat de convertir-se en un canal de comunicació més directe entre l'usuari i la biblioteca, fent-la més propera.
Volem mantenir-te informat de les últimes notícies, novetats, activitats i esdeveniments destacats, guies de webs, ressenyes de llibres, noves tecnologies o qualsevol altra informació que pot ser del teu interès.
Necessitem la teva col·laboració per enriquir aquest espai virtual de "tria i remena". Anima't, esperem els teus comentaris. No ho dubtis, participa! Saps que sempre tenim en compte la teva opinió. També pots adreçar-te a: b.calella.csp@diba.cat

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça està ubicada al 31 de la Plaça de la Constitució, al centre de Calella, just davant de l'Ajuntament.
Can Salvador de la Plaça és el nom originari de la casa senyorial del S. XIV on ara hi ha la Biblioteca. Va ser la residència habitual d'una família de científics; família referent en el món de la farmacèutica.
Si voleu saber més coses sobre la família Salvador podeu consultar, al Diari Maresme, l'article "Conferència inèdita sobre la família Salvador de Calella" a on trobareu un vídeo amb el resum de la conferència "Salvador de la Plaça. De pagesos a mercaders" a càrrec de Jesús Rodríguez, Arxiver del Museu-Arxiu de Calella, que es va dur a terme a la nostra biblioteca el passat dijou 17 d'abril de 2009.
Montse Morales

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!