Cuina virtual

0

Moltes hores a casa i molts àpats per preparar. Falten idees? Falten ingredients? Falten ganes? 
Una petita guia de llibres de gastronomia us poden ajudar. 
Hi trobareu llibres de cuina, de postres i de regal, una recepta casolana de la "Cassoleta de Quaresma"





Trobareu les obres recomanades a la plataforma de lectura digital eBiblio.
I ara, una recepta:

Cassoleta de quaresma 
Ingredients: 
8 talls de morro de bacallà  
6 escarxofes 
4 ous durs 
½ Kg de pèsols del Maresme 
Oli 
1 gra d’all 
2 cebes 
3 tomàquets ratllats 
Sal  
Picada 

Preparació:  
Primerament fregirem el bacallà enfarinat en una paella i el reservem. Netegem les escarxofes i les fregim amb una mica d’oli a la cassola, les reservem, seguidament a la mateixa cassola fem un sofregit amb l’all, la ceba i  el tomàquet (jo li poso un raig de vi blanc a la ceba abans de posar el tomàquet) quan el sofregit està a punt li afegim els pèsols i seguidament incorporem l’aigua, aproximadament mig litre. Quant fa 10 minuts que bull, incorporem les escarxofes, l’ou dur, i finalment el bacallà (penseu que s'hii ha de posar sal). Fem la picada amb vi blanc i li tirem, hem de deixar-ho una estona més, fins que comprovem que els pèsols estan ben cuits.  



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!