Agenda d'activitats gener 2020

0




Exposició “Persones” un treball fotogràfic de Josep M. Colomer Mir, de Foto-Film Calella. La podeu visitar fins el 18 de gener a la planta baixa de la biblioteca.


Exposició "Postals de Nadal". Col·lecció de Margarita Montell de l'Associació Amics de la Biblioteca de Calella.  Fins el 7 de gener.


Exposició de fons: "OSHO" 'El meu missatge no és una filosofia o una doctrina, és una alquímia de la transformació"



Divendres 10, a les 18,30 h, Presentació de la temporada de Trobades d’òpera. “Introducció a la dinastia Tudor: Vida d’Anna Bolena”. A càrrec de Rosa Maria Carbonell, divulgadora musical. Organitza: Biblioteca i col·labora Aula Universitària de Calella.

Dimarts 14, a  les 19 h, Presentació literària El arte de emocionarse de Lluís Soler, Editorial Alfabeto. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Divendres 17, a  les 19 h, Presentació del poemari La rosa sense perquè d'Israel Clarà, Edicions del Sud. L'autor ha estat guanyador de la Flor Natural dels Jocs Florals de Calella 2019 i guanyador de la Viola dels Jocs Florals Calella del 2018. Organitza Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Dissabte 18, a les 11.30 h, Contes per a infants “Contes de pirates” a càrrec de Cia Patawa.


Dilluns 20, a  les 19 h, Presentació literària Atles d'història dels jueus de Catalunya de Manuel Forcano i Víctor Hurtado. 

Dimarts 21, a les 18.30 h, Trobades d’òpera Anna Bolena de Gaetano Donizetti. Comentaris de Rosa Maria Carbonell, divulgadora musical. Organitza: Biblioteca de Calella. Col·labora: Aula Universitària de Calella. Lloc: Sala Mozart.


Dijous 23, a les 19 h, Presentació literària Sempre han parlat per nosaltres de Najat El Hachmi, Edicions 62. Un assaig sobre feminisme i identitat on exposa el seu punt de vista i denuncia les múltiples trampes i formes de discriminació que pateixen les dones. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.


Dissabte 25, a les 11.30 h, Taller infantil “Ciutat de neu” a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Dijous 30, a les 18 h, Taller de Memòria. Coordina: Quima Martínez. Organitza Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

Divendres 31, a les 19 h, Presentació literària Els amos del Passeig de Gràcia de Rafa Burgos Pol·len Edicions. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.







Inscriu-te als clubs de lectura i comparteix lectures

Els clubs de lectura son trobades periòdiques amb l’objectiu de fomentar la lectura, compartir opinions, esbargir-se de la rutina i passar-s’ho bé.
Tots els clubs son gratuïts. I estan sempre oberts a tothom (fins a cobrir les places disponibles). La biblioteca facilita el llibre i el participant es compromet a tornar-lo abans de la data indicada i en bon estat.
Requisits: carnet d’alguna biblioteca de la xarxa de biblioteques municipals i ganes de llegir.



Club de lectura en anglès
Setmanal. Dijous 9, 16, 23 i 30 a les 19 h.
Coordina: Sîan Mathias
Llegint: The Edible woman de Margaret Atwood.

Tertúlies en català
Setmanal. Divendres 10, 17, 24 i 31 a les 10 h.
Coordina: Montse Ten (voluntària lingüística)
Organitzat per l’Oficina de Català de Calella i Biblioteca.
Llegint: L’esperit dels gels de Maite Carranza.


Club de lectura Imaginaris
Mensual. Divendres 31, a les 17.30 h,
Per a nois i noies de 9 a 12 anys.
Coordina: Mon Mas
Llegint: La nena de l’arbre de Rubèn Montañà. 

Club de lectura adults Llibre obert
Mensual. Dilluns 13 a les 19 h.
Coordina: Lluís Barri
Llegint: L’home manuscrit de Manuel Baixauli
Consulta la programació i el calendari del curs 2019/2020

Club de lectura sènior Tardes de tertúlia
Mensual. Dijous 16 a les 18 h.
Coordina: Quima Martínez.
Llegint: Cinc-cents bars i una llibreria de Roser Caminals.
Consulta la programació i el calendari del curs 2019/2020


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!