Agenda d’activitats novembre 2019

0Del 5  al 29 de novembre
Exposició: “Homenatge als traductors en llengua catalana” exposició realitzada per: Anna Rosich Soler, Graduada en Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra i un postgrau d'Assessorament Lingüístic a la UB.Dijous 7, 14, 21 i 28, a les 19.00 h, Club de lectura en anglès. Amb el llibre The Troubled man de Henning Mankel. Coordina Sîan Mathias.
  
Divendres 8, 15, 22 i 29 a les 10.00 h, Tertúlies en català amb el llibre Mar i cel d’Àngel Guimerà. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dilluns 4 a les 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari de El corazón del tártaro de Rosa Montero. Coordina: Lluís Barri.


Dissabte 9, a les 11.30 h, Taller infantil “Tardor” a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Dijous 14, a les 18.00 h, Tardes de tertúlia amb el comentari Mort entre línies de Donna Leon. Coordina: Quima Martínez.


Dijous 14, a les 19 h,  Presentació literària Paraules que tu entendràs de Xavier Bosch. Editorial Columna. Comptarem amb la presència de l’autor. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Divendres 15, a  les 19 h, Presentació literària Els vius de Joan Santanach. Editorial Meteora. Comptarem amb la presència de l’autor. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Dissabte 16, a les 11.30 h, Taller BiblioLab Aprèn a programar un videojoc Esquiva les roques! a càrrec d’Eixos Creativa. Places limitades. Cal inscripció prèvia.


Dimarts 19, a les 19 h, Presentació literària La memòria de l’aigua de  Montse Barderi. Editorial Columna. Premi Prudenci Bertrana 2019. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.Divendres 22, a les 18.30 h, Trobades d’òpera Lucia di Lammernoor de Gaetano Donizetti. Comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca de Calella. Col·labora: Aula Universitària de Calella. Lloc: Sala Mozart.


Dissabte 23, a les 11.30 h, Contes per a infants “El flautista d’Hamelín”, “Els músics de Bremen” i “El rei amb orelles de cavall” a càrrec de Gisela Llimona.

Dimarts 26, a les 19.00 h, Xerrada: "Diguem NO. Eines emocionals per superar l'abús"; a càrrec de Mercè Roura, coach i escriptora. Organitza: ERC Calella.

Dijous 28, a les 18.00 h, Taller de Memòria. Coordina. Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Divendres 29, a les 17.30 h, Club de lectura Els imaginaris, a càrrec de la dinamitzadora Mon Mas, es comentarà el llibre: La tribu dels Zippoli de David Nel·lo. Inscripcions: Biblioteca de Calella.


Divendres 29, a les 19.00 h, Club de lectura juvenil  per a joves a partir de 13 anys, a càrrec de la dinamitzadora Mon Mas. Es comentarà el llibre Les pereres fan la flor blanca de Gerbrand Bakker. Inscripcions: Biblioteca de Calella.


Dissabte 30, a les 11.30 h Taller infantil a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.

0 comentaris:

Publica un comentari

Comenta!