Agenda d’activitats octubre 2019

0



Durant tot el mes exposició de pintura a càrrec dels alumnes de “l’Esplai La Caixa”.

Durant la primera quinzena d’octubre exposició de les il·lustracions finalistes dels alumnes de les escoles de Calella participants en la elaboració del Conte dels gegants de Calella. Organitzat per la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella.


“Cent de cent” mostra del fons documental relacionat amb el nombre 100.

Del 19 al 27 d’octubre Setmana Bio consulta els llibres i el material de l’exposició Bio durant aquesta setmana.




Dijous 3, 10, 17, 25 i 31, a les 19.00 h Club de lectura en anglès. Coordina Sîan Mathias. Iniciem curs lector amb el llibre About a boy de Nick Hornby.
Places exhaurides.


Divendres 4, 11, 18 i 25, a les 10.00 h Tertúlies en català. El curs comença amb les lectures de Marcus Marc i la ruta del cacau i Trampa de foc de Núria Martí Constans. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Divendres 4, a les 17.30 h primera trobada del Club de lectura per a nois i noies de 9 a 12 anys a càrrec de la dinamitzadora Mon Mas. Presentació, lectura i activitats relacionades amb el llibre: Los imaginarios de A.F. Harrold.
Places disponibles. Inscripcions a la Biblioteca de Calella.


I a les 19.00 h Club de lectura juvenil (a partir de 13 anys), a càrrec de la dinamitzadora Mon Mas. Presentació i comentari del còmic Solos de Bruno Gazzotti & Fabien Vehlmann.
Places disponibles. Inscripcions a la Biblioteca de Calella.


Dissabte 5, a les 11.30 h Contes per a infants en anglès. Story time “The farmyard” a càrrec de Kids & Us School of English.


Dilluns 7, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari de la novel·la El hijo del acordeonista de Bernardo Atxaga. Coordina: Lluís Barri.
Places disponibles. Inscripcions a la Biblioteca de Calella.


Divendres 11, a les 19.00 h Presentació literària El paisaje sublime como arquetipo de la imaginacion romántica C.D. Friedrich y J.M.W. Turner d'Antoni Amaro, publicat per José J. de Olañeta.
Organitza: Biblioteca i Llibreria La Llopa.

Sinopsi de l’obra: una nova visió dels quadres de Friedrich i Turner, artistes del romanticisme, des d'una perspectiva filosòfica i psicològica. L’autor proposa que des del símbol l’obra artística duu a la transfiguració estètica.

Dimarts 15, a les 19.00 h Xerrada “Història del gat”. A càrrec d’Helena Escoda. Organitza: Associació Amics de la Biblioteca de Calella.

Dijous 17, a les 18.00 h Club de lectura sènior Tardes de tertúlia amb el comentari de la novel·la El club de lectura de Jane Austen de Karen Joy Fowler. Coordina: Quima Martínez.
Places disponibles. Inscripcions a la Biblioteca de Calella.


Divendres 18, a les 18.30 h, inici de la nova temporada de Trobades d’òpera. L’activitat consisteix en el visionat de fragments de l’obra escollida amb els comentaris a càrrec de la periodista i divulgadora musical Rosa Maria Carbonell. L’òpera d’aquest mes és La Cenerentola de Gioachino Rossini.
És una activitat gratuïta organitzada per la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella.
L’activitat es duu a terme a la Sala Mozart (c/ l’Església nº 91; Calella).


Dissabte 19, a les 11.30 h, Bibliolab Scribblings Taller Tecno-Ciència amb smARTions. Activitat pensada per a nens i nenes de 5 a 10 anys. 
Places limitades. Inscriu-te ja!


Dissabte 26, a les 11.30 h Contes per a infants “La Castanyada” a càrrec de Mon Mas. Activitat oberta a tothom.

Dijous 31, a les 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Taller de Memòria. Coordina. Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!