Agenda d’activitats juny 2019

0


Del 30 de maig al 7 de juny exposició: “Cuir i calçat a Bangla Desh: el cost real de la seva producció”. Organitza: Àrea de Solidaritat de l’Ajuntament de Calella.

Exposició “Transparències” obra fotogràfica de Joan Marlet i Civil, de Foto-Film Calella, AFArenys i Escola d’Audiovisuals de L’Amistat.

Aquest mes l’exposició de fons és a l’entorn del Grial, el calze del Sant Sopar i la seva incorporació a la literatura a través del cicle artúric (Merlí, el Rei Artur, ...).




Dilluns 3, a les 19.00 h, club de lectura Llibre Obert amb el comentari de l’Elegància de l’eriçó de Muriel Barbery. Coordina: Lluís Barri.
  

Divendres 7, a les 19.00 h, xerrada-col·loqui “Descobrir el teu personatge a través de les faules” a càrrec de Núria Bravo, pedagoga sistèmica. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dimarts 11, a les 19.00 h, presentació literària El fill de l’italià de Rafel Nadal. Premi Ramon Llull 2019. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Dijous 13, a les 18.00 h, club de lectura Tardes de tertúlia amb el llibre El Tramvia groc de Joan F. Mira. Coordina: Quima Martínez.


Dijous 13, a  les 19.00 h, presentació literària: Entre el cel i la terra de Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra. Comptarem amb la presència de l’autor. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Dimecres 19, a les 18.00 h, hora del conte “Famílies", un conte sobre la diversitat familiar. A càrrec de Silvia Serra. Organitza: Ajuntament de Calella.


Dijous 27, a les 18.00 h, taller de Memòria. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Divendres 28, a les 18.00 h, xerrada-col·loqui “El col·lectiu LGTBI a l’Àfrica. Una altra realitat”. Organitza: Associació de dones africanes de l’Alt Maresme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!