Agenda d’activitats abril 2019

0


De l’1 al 27 d’abril Exposició “Apunts de viatge; imatges comentades”. Un treball fotogràfic de Josep Maria Colomer; Foto Film Calella.                                                                           


Aquest abril recuperem l’obra d’algunes destacades escriptores victorianes: les germanes Brontë, Elizabeth Gaskell, Jane Austen, George Eliot i una autora de gran influència en el romanticisme i precursora de la ciència-ficció: Mary W. Shelley.


Dijous 4, 11 i 25, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre The New York trilogy de Paul Auster. Coordina Sîan Mathias.

Divendres 5, 12 i 26 a les 10.00 h, Tertúlies en català amb el llibre Acte de violència de Manuel de Pedrolo. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dilluns 1, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari de El Guepard de Giuseppe Tomasi di Lampedusa. Coordina: Lluís Barri.

Divendres 5, a les 18.00 h, Club de lectura infantil amb la lectura de El Noi que nedava amb les piranyes de David Almond. Coordina Món Mas.


Dissabte 6, a les 11.30 h, Taller infantil "Ous de Pasqua" a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Dijous 11, a les 18.00 h, Tardes de tertúlia amb el comentari La Vall de la meravella  d’Amy Tan. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 12, a les 10.30 h, Recital de poesia “Aquesta sang” a càrrec de Mireia Calafell. Organitza: Ajuntament de Calella i Àrea de Cooperació i Igualtat.

I a les 19.00 h, Presentació del llibre Digues un desig de Jordi Cabré guanyador del 59è Premi Sant Jordi de novel·la. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.



Activitats del dissabte 13
· XII Fira del llibre de segona mà. De 10 a 20 h a la plaça de l’Ajuntament. Activitat organitzada pels Amics de la biblioteca amb la col·laboració de Càritas.

· A les 11.30 h, Espai del conte "El follet pastisser" amb taller de plàstica. A càrrec d’Eva González.

· A les 12.30 h, a la biblioteca, Projecció de curts a càrrec de Foto Film Calella.

· 3ª Trobada d’intercanvi de punts. De les 11 a les 13 h, a la plaça de l’Ajuntament. Organitzada pels Amics de la biblioteca.

· XV Lectura Pública de Sant Jordi, enguany dedicada a l’escriptor Pere Calders. Hora d’inici: les 17 h a la plaça de l’Ajuntament. Activitat organitzada per l’associació Amics de la Biblioteca.



Per la Diada de Sant Jordi, inici del concurs de lectura infantil “La gran evasió”. Escapa de la realitat amb el teu passaport de lectura. Escull una ruta de fugida i tria 6 llibres. Activitat per a lectors de 6 a 12 anys. Gran final del concurs: dissabte 15 de juny.

Dimarts 23, a les 19.00 h, Presentació del llibre El Binomio perfecto de Mercè Marsal. Presenta Núria Parella, Regidora d’Àrea d’Educació, Fires i Gestió Patrimonial.

  
Dijous 25, a les 18.00 h, Taller de Memòria. Coordina. Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Divendres 26, a les 18.30 h, al Teatre Orfeó Calellenc Trobades d’òpera amb La Gioconda d’Amilcare Ponchielli. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Inscripcions: Biblioteca. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 27, a les 11.30 h, Taller creatiu de dansa a càrrec d’Aida del Cid. Activitat emmarcada dins els actes del Dia Mundial de la dansa. Organitza: Ajuntament Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!