Activitats febrer 2019

0


Exposició: portades de La Vanguardia 1929-1936. Organitza: Joaquim Sitjà. A la planta baixa de la biblioteca durant tot el mes de febrer.


Centre d’interès: La Taula periòdica dels Elements Químics
Aquest 2019 és l'Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (per celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa cent cinquanta anys) i a la biblioteca ho celebrem amb una petita mostra del fons sobre Química. Hi trobareu material per aprovar l'assignatura a l'ESO i el Batxillerat fins a llibres de divulgació que ens acosten a la química que usem diàriament.



Dijous 7, 14, 21 i 28, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre The Shadow of the Wind de Carlos Ruiz Zafón. Coordina Sîan Mathias.


Divendres  1, 8, 15 i 22, a les 10.00 h Tertúlies en català amb el llibre El Monestir proscrit de Maria Carme Roca. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Divendres 1, a les 18.00 h Club de lectura (de 9 a 12 anys)  amb la lectura de: Cartes d’amor de 0 a 10 de Susie Morgenstern. Coordina Món Mas.


Dissabte 2, a les 11.30 h, Taller infantil “Ocell d’hivern”. A càrrec de Susanna. Activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Taller gratuït però cal inscripció prèvia.


Dilluns 4, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari de El Arquitecto de Tombuctú de Manuel Pimentel. Coordina: Lluís Barri.


Dissabte 9, a les 11,30 h, Conte-taller “Jully Butterfly”. A càrrec de Laura Asensio. Activitat gratuïta per a tots els públics.

Dijous 14, a les 18.00 h, Club de lectura Tardes de tertúlia amb el comentari Mitja vida de Care Santos. Coordina: Quima Martínez.


Dissabte 16, a les 11,30 h, Taller infantil "Carnestoltes" a càrrec de Mabi. Activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Taller gratuït però cal inscripció prèvia.

Divendres 22, a les 18,30 h, al Teatre Orfeó Calellenc, Trobades d’òpera amb l’òpera Un Giorno di Regno de Giuseppe Verdi. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 23, a les 11.30 h, Conte d'ombres xineses "El lleó i el ratolí". A càrrec de Mabi i Susanna. Activitat familiar.

Dijous 28, a les 18.00 h, Taller de Memòria. Coordina. Quima Martínez.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!