Nits d’Estiu Calella (NEC) a la biblioteca

0

A la fresca del pati de la biblioteca 


 13/07 - 21h "La dona que somiava mariatxis" Assumpta Mercader



Els malsons de l’Higini, una sorpresa sota el llit, l’assassinat de l’Eulàlia, la fixació per una mà i, per rematar-ho, un gintònic acompanyat d’un conjunt de mariatxis. El plaer, la por , la mort, l’amor i el desig es troben en l’univers de situacions i personatges de “La dona que somiava mariatxis”.
L’Assumpta a les paraules i en Pau a la guitarra elèctrica presenten un espectacle que uneix la veu amb les notes i els acords. El resultat és una fusió de melodies i paraules, la música i les històries es barallen i alhora s’embolcallen, es donen força, s’emfasitzen per arribar al públic d’una manera diferent i excepcional.
Un espectacle per gaudir de la paraula i la música d’una manera indestriable. Per emocionar-se, riure i, sobretot, passar una bona estona en companyia d’en Pau i l’Assumpta.


 03/08 - 21h "Dona-foc, la dona que es cremaLes Fugitives



És un espectacle poètic de 30 minuts que combina versos, música i feminitat, que agrada tant els amants de la lírica com els que creuen que la poesia no fa per ells. Dona-foc, la dona que es crema, sorgeix a partir de la combinació de versos escrits únicament per dones. Les poetesses del segle XX i XXI han escrit sobre l’amor i la mort –temes que comparteixen amb els seus iguals masculins– , però també han escrit sobre la maternitat, la menopausa i sobre el què significa ser dona en un món on els homes tenen el poder.


Consulta tota la programació del NEC 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!