Concert a la fresca

0


L’Associació Musical Assai està formada actualment per:

Montse Puig :  violoncel, eventualment percussió.
Manuela Pujante:   flautes de bec.
Enrique Sánchez : flautes de bec, guitarra clàssica i vihuela.

Pep Solé :   flautes de bec, eventualment cornetto.



L’Associació Musical Assai és un conjunt amateur radicat a Castelldefels que va iniciar el seu camí com a duo i amb aquesta formació va actuar per primera vegada el mes de juny de 2004. D’aleshores ençà ha crescut en nombre de components fins esdevenir quartet. Els seus membres, a banda de la seva labor pedagògica professional, són al mateix temps, membres d’altres formacions musicals.

El seu àmbit d’actuació és principalment la vila de Castelldefels, però  actua de forma esporàdica a d’altres poblacions. Entre les sales de Castelldefels on han actuat val la pena destacar el Teatre Plaza, la Sala d’Actes de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la sala principal i també la capella del Castell, el Centre Cívic Frederic Mompou, la Sala Margarida Xirgu, la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, les esglésies de Santa Maria i de Montserrat, diverses residències de 3a edat, escoles, escoles bressol, instituts d’ensenyament mitjà, hotels i restaurants. També han fet algunes actuacions estivals en parcs i places. Fins avui, porten fetes 118 audicions.


L’especialitat del conjunt és la música antiga: Renaixement i Barroc, amb visites esporàdiques a la música Medieval i freqüents incursions al període Clàssic. En època nadalenca incorporen un repertori adient.

Sovint el quartet acompanya altres formacions, generalment de caràcter vocal, com ara cantants solistes o agrupacions corals. També dóna fons musical a vetllades de poesia o jocs florals. Ocasionalment actua en cerimònies tals com casaments, inauguracions, exèquies, repartiments de premis, presentacions de llibres, homenatges i altres esdeveniments.


Programa:
· Antonio Vivaldi    Allegro de l'Estro Armonico
· Antonio Vivaldi    Concerto a 4 Strumenti
Allegro
Largo
Allegro
· Johann J. Quantz     Sonata en Do Major
Affetuoso
Alla breve
Larghetto
Vivace
· Wolfgang A. Mozart  Una Petita Serenata
Allegro
Romanza
Menuetto
Rondeau

El Quartet Assai amb els Amics de la biblioteca


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!