Agenda d’activitats març 2018

0

Exposició “M’agrada l’òpera” del 5 de març al 7 d’abril. Col·lecció de Margarida Montell. Organitza per els Amics de la biblioteca.



Dijous 1, a les 18.00 h, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Dissabte 3, a les 11.30 h, Espai del conte: Activitat familiar “Coses de tritons i libèl·lules”. A càrrec de Marta Catalán. Organitza: Biblioteca

Dissabte, 10 a les 11.30 h, Taller infantil. A càrrec de Mabi “I si no vola?” Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

Divendres, 16 a les 19.00 h, Presentació del llibre Xamfrà Kon Tiki de Francesc Ten. A càrrec de Francesc Feliu Torrent, professor de Filologia Catalana de la Universitat de Girona. Organitza: Biblioteca i llibreria La Llopa.


Dissabte 17, a les 11.30 h, Taller infantil “Arriba la Pasqua” A càrrec de Susanna. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

Dijous 22, a les 18.00 h, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 23, a les 18,30 h, a la Sala Mozart. Trobades d’òpera, amb Carmen de Georges Bizet. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Inscripcions: Biblioteca. Organitza la Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 24, a les 11.30 h, Espai del conte: Activitat familiar “Artur i la Clementina” a càrrec de Sílvia Serra. Organitza: Àrea d’igualtat de l’Ajuntament de Calella.


AVÍS: La biblioteca romandrà tancada des del dijous 29 de març per la tarda fins dimarts 2 d’abril (Setmana Santa).



Què estem llegint?
Inscriu-te als clubs de lectura i comparteix les teves lectures.

Club de lectura en anglès

High Fidelity de Nick Hornby.
Coordina: Sîan Mathias.
Trobades: dijous 1, 8, 15 i 22, a les 19.00 h

Tertúlies en català
Olives picants d’Anna Monreal
Trobades: divendres 2, 9, 16 i 23 a les 10.00 h

Llibre obert
La nit de les criatures de Toni Morrison
Coordina: Lluís Barri.
Trobada: dilluns 5, a les 19.00 h

Tardes de tertúlia
Pietr, el letón de Georges Simenon
Coordina: Quima Martínez.
Trobada: dijous 15, a les 18.00 h


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!