Activitats setembre 2017

0

Exposició: “La novel·la policíaca històrica”. Un recorregut cronològic per la història mitjançant els principals autors i títols d'aquest subgènere, que formen part del fons especial de gènere negre i policíac de la biblioteca de L'Hospitalet, La Bòbila.


Dilluns 4, a les 19.00 comença la temporada lectora del Club de lectura Llibre obert, amb el llibre La noia de la biblioteca de Núria Pradas. Coordina: Lluís Barri.
Places disponibles. Vine a compartir les lectures! 


Divendres 8, a les 22.00 h, al pati de la Biblioteca, projecció audiovisual del calellenc Marçal Mora. Curtmetratge de ficció sobre el sanguinari Dragut, pirata turc del segle S.XVI que va assetjar la vila de Pineda de Mar l’any 1543.
Organitza: Associació Amics de la Biblioteca de Calella i Biblioteca.

Dijous 14, a les 18.00 h, s’inicia la temporada lectora del Club de lectura sènior Tardes de tertúlia, amb la conversa sobre el llibre Aigua per a elefants de Sara Gruen. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca. 
Places disponibles. Vine a compartir les lectures! 


Dijous 21, a les 19.00 h, conferència sobre la figura i obra de Ramon Llull. A càrrec de Sebastià Alzamora (Llucmajor, 1972), poeta, novel·lista i articulista del diari ARA. Ha guanyat el Premi Sant Jordi de novel·la, Premi Carles Riba de poesia, Premi Josep Pla de novel·la, Premi Salvador Espriu de poetes joves, entre d’altres. La seva és una de les veus més rellevants de les lletres catalanes de Mallorca de les darreres dues dècades.
És un acte emmarcat dins la 37a Fira de Calella i l’alt Maresme, Illes Balears essència Mediterrània. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.


Dijous 28, a les 18.00 h, Taller de memòria per a la gent gran.

Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!