Agenda d’activitats juny 2017

0


Exposició fotogràfica de Quim Botey (Foto-Film Calella) de l’1 al 30 de juny.



Els dijous 1, 8, 15, 22 i 29 a les 19.00 h, Club de lectura en anglès amb el llibre The Talented Mr Ripley de Patricia Highsmith. Coordina Sîan Mathias.


Dissabte 3, a les 11,30 h Hora del conte amb titelles i taller infantil “Sigfrid i el drac”. A càrrec de Mabi i Susanna.


Dilluns 5, a les 19.00 h Club de lectura Llibre Obert amb el comentari de El llapis del fuster de Manuel Rivas. Coordina: Lluís Barri.


Divendres 9, a les 19.00 h, al Pati de la Biblioteca. Presentació del llibre "Cuinem en família. Amb receptes d'una selecció dels millors xefs d'Europa", a cura de Josep Vilella. Un llibre per animar a cuinar pares i fills, amb propostes diferents i originals de grans xefs. Organitza: Llibreria la Llopa i la Biblioteca. Comptarem amb la presencia de l'autor, acompanyat de l'editor Ramon Besora i el xef Joan Roca del Celler de Can Roca.

Dissabte 10, a les 11.30 h, Taller infantil “Fanalet de Sant Joan”. A càrrec de Susanna.


Dijous 15, a les 18 h, a l’Ajuntament vell. Club de lectura sènior Tardes de tertúlia amb el comentari de Algú com tu de Xavier Bosch. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dijous 29, a les 18.00 h, a l’Ajuntament Vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 30, a les 19.00 h, conferència “El Tren de la Costa. 75 anys de tracció a vapor a RENFE” a càrrec de Jordi Valero, tècnic de material ferroviari a la RENFE. Organitza: Cercle Històric Miquel Biada de Mataró i Biblioteca de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!