Activitats maig 2017

0

Del 3 al 26 de maig exposició “Aquí, els nostres invents”. L’exposició presenta 16 invents, creats per universitats, centres de recerca i empreses de Catalunya. Organitza: Biblioteques del Maresme Producció: Associació Catalana de Comunicació Científica en col·laboració amb LAC (Laboratori d’Aprenentatge Científic)


Dijous 4, 11, 18 i 25 a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre The Talented Mr Ripley de Patricia Highsmith. Coordina Sîan Mathias.

Divendres 5, 12, 19 i 26  d’11.00 h a  12.00 h Tertúlies en català amb el llibre L’estiu que comença de Sílvia Soler. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Divendres 5, a les 19 h Xerrada: “L’eficàcia de les herbes depuratives” a càrrec de Lídia Barcons. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Dissabte 6, a les 11,30 h Hora del conte amb titelles: ”Parlem de Dracs”. Els nens i nenes també podran fer un punt de llibre personalitzat, a càrrec d’Isabel Gomis.

Dilluns 8, a les 19.00 h Club de lectura Llibre obert, amb el comentari de: Algú com tu de Xavier Bosch. Coordina: Lluís Barri. 

Dijous 11, a les 18 h a l’Ajuntament vell. Club de lectura sènior Tardes de tertúlia, amb el comentari de: El Retrat de Dorian Gray d’Oscar Wilde. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca. 


Dissabte 13, a les 11.30 h Taller infantil

Dissabte 20, a les 11.30 h Hora del conte i taller: “Llibres fabricants”, al voltant de la fabricació de contes. A càrrec de Tramoia Cultura.

Dijous 25,  a les 18.00 h a l’Ajuntament Vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 26, a les 18.00h Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys)  Submergeix-te a la lectura  amb la lectura del llibre La família Mumin a l’hivern de Tove Jansson. Coordina Món Mas.

A les 18,30 h, a la Sala Mozart. Trobades d’òpera darrere sessió amb l’òpera I Puritani de Vincenzo Bellini. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 27, a les 11.30 h  Hora del conte “De quin color és un petó?” A càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre. Acte emmarcat dins de les activitats de la Quinzena Solidària.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!