Agenda d’activitats abril 2017

0

De l’1 al 28 d’abril, Exposició: Punt de fuga: fotos i poemes, amb les Gavarres de fons. Poemes de Joaquim Vilar. Fotografies de Martí Rovira. Organitza: Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Calella i Biblioteca.


Dijous d’abril: 6, 20 i 27, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre The woman in Black de Susan Hill. Coordina Sîan Mathias.

Els divendres d’abril: 7, 21 i 28 d’11.00 h a 12.00 h Tertúlies en català.  Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dissabte 1, a les 12 h, Lectura de poemes “Punt de Fuga” de Joaquim Vilar a càrrec dels alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística de Calella. Organitza: Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Calella, Oficina de Català i Biblioteca.


Dilluns 3, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre Obert, amb el comentari de: El retrat de Dorian Gray d’Oscar Wilde. Coordina: Lluís Barri.
Dijous 6, a les 18 h a l’Ajuntament Vell Club de lectura sènior Tardes de tertúlia, amb el comentari de: Res no s’oposa a la nit de Delphine de Vigan. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.
A les 19 h Presentació del llibre: Ningú li havia dit que seria ell qui pagaria la hipoteca de Carme Serradell Alonso, publicat per l'editorial Veusambveus. Carme Serradell va ser pediatra durant molts anys a Calella. Aquest llibre és un recull d’històries sobre la maternitat. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Divendres 7, a les 11 h Trobada amb l’escriptora Care Santos. Programa  Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes. Organitzen: Oficina del Català de l’Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte 8, a les 11.30 h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Taller infantil.


Divendres 21, a les 18,30 h, a la Sala Mozart. Trobades d’òpera 6a sessió amb l’òpera Rigoletto de Giuseppe Verdi. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.

Dissabte 22 
De 10 a 20 h, a la Plaça de l’Ajuntament X Fira del llibre de segona mà, organitzada pels Amics de la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de Càritas.
D’11 h a 13 h a la Plaça de l'Ajuntament 1a Trobada d’intercanvi de punts de llibre. Exposició de punts de llibre a càrrec de Margarita Montell. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.
A les 17,30 h a la Plaça de l’Ajuntament. XIII  Lectura Pública de Sant Jordi, centenari del naixement de Joan Capri. Organitzada per l’associació Amics de la Biblioteca de Calella.
A les 19 h actuació de l’escola de dansa La Fàbrica dirigida per Laia Ferrer. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dijous 27, a les 18.00 h a l’Ajuntament Vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 28 a les 18.00 h Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys)  Submergeix-te a la lectura amb la lectura del llibre Sputnik de Bettina Obrecht. Coordina Món Mas. Organitza: Biblioteca Can Salvador de a Plaça.

Dissabte 29 a les 11,30 h Taller de dansa en família,  amb  motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa. A càrrec de Júlia Turró.

A les 12.30 h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça “Olors de Sant Jordi a la Biblioteca”, a càrrec dels alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística de Calella. Organitza Oficina de Català i Biblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!