Activitats setembre 2016

0


Exposició: “Geografia de la Rumba catalana
Fins el 7 de setembre. Producció: Grup Enderrock i Forcat (Foment de la rumba catalana). Organitza: Biblioteques del Maresme.

Exposició: ”Caterina Albert/Víctor Català”.
Del 9 al 22 de setembre. Exposició creada per la Institució de les Lletres Catalanes.




Dilluns 5, a les 19h trobada del Club de Lectura Llibre Obert, amb el llibre Primavera, estiu, etcètera. de Marta Rojals. Coordina: Lluís Barri.

Dimecres 14, a les 19h. Conferència Ulysses, Joyce i Dublin”, a càrrec de Joaquim Mallafrè, professor de la Universitat Rovira i Virgili, Vicepresident de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. En el marc de la 36a Fira de Calella i l'alt Maresme: "Turisme i Identitat Dublín, Anvers, Praga". Organitza: Llibreria La Llopa i la biblioteca.

Dijous 15, a les 18h sessió del Club de Lectura sènior Tardes de tertúlia, amb el llibre Desig de xocolata de Care Santos.  Coordina: Quima Martínez. Organitzen:  Ajuntament de Calella i la biblioteca.

Divendres 16, a les 22h. “Nits de Seherezade” contes, música i dansa de les Mil i una nits. A càrrec de l’Associació Orientalium (danses) i Xavi Muñoz (contes i música persa).

Dilluns 19, a les 19h. Trobada lectora dedicada a l’esport, on es comentarà el llibre: Córrer sense por de Giuseppe Cataozzella. Organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 20, a les 19h. Conferència Praga”, a càrrec de Mònica Zgustova, traductora, escriptora i periodista. En el marc de la 36a Fira de Calella i l'alt Maresme: "Turisme i Identitat Dublín, Anvers, Praga". Organitza: Llibreria La Llopa i la biblioteca.


Dimecres 28, a les 19h. Presentació del llibre: La ràbia de Lolita Bosch, editorial Amsterdam. Un llibre impactant sobre el bullying, amb referències autobiogràfiques. Organitzen: Llibreria La Llopa i la biblioteca.


Dijous 29, a les 18h a  l’Ajuntament  Vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!