Activitats d’estiu a la biblioteca

0


· Exposició: “La desmesurada vida de Ramon Llull”. Del 27 de juny al 14 de juliol. El 2016 és l’Any Ramon Llull, en què es recorden els 700 anys de la seva mort. Exposició creada per la Institució de les Lletres Catalanes.

· Exposició: “Simenon sospitós”. Del 15 de juliol al 9 d’agost. Pretén donar a conèixer la figura i l’obra de l’escriptor belga de novel·la negra. Producció: Consorci de Biblioteques de Barcelona.

· Exposició: “Geografia de la Rumba catalana” del 10 d’agost al 7 de setembre de 2016. Producció: Grup Enderrock i Forcat (Foment de la rumba catalana). Organitza:  Biblioteques del Maresme.


Espectacles per a la mainada

· Divendres 8 de juliol, a les 19h. “Faules de Ramon Llull” a càrrec d’Assumpta Mercader.

· Divendres 12 d’agost, a les 19h. “Les Bruixes de Xocolata” a càrrec de Mon Mas.

· Divendres 26 d’agost, a les 19h. “Contes que fan bulllir el calder de la iaia Maria” a càrrec d’Eva González.


Concerts

· Dimecres 6 de juliol, a les 21h. Concert de guitarra Bach, Albéniz i Piazzola”, a càrrec de Carles Geli. Organitza: Amics de la Biblioteca.

· Dimecres 17 d’agost, a les 21h. Concert de violí a càrrec dels Germans Cubarsi.


Xerrada

· Dijous 14 de juliol a les 11h. “Renaixement de la fotografia” a càrrec de Joan Marlet i Civil.


Cinema a la fresca

· Divendres 5 d’agost, a les 22h. “Petites històries de Calella” (Festes de Primavera 1970, L'home del coloms, Enderrocs...) a càrrec de Foto-Film Calella. Activitat englobada dins del 50è Aniversari de Foto-Film Calella. Organitza: Amics de la Biblioteca i Foto-Film Calella.


Contes per a adults
                                     
· Divendres 8 de juliol, a les 21h. “A DHAL DE TOTcontes de Roald Dahl per a adults a càrrec Jordina Biosca. Celebrem el Centenari de l’escriptor Roald Dahl. Nits d’Estiu de Calella 2016. Festival Multipolar de la Biblioteques del Maresme.

· Divendres 12 d’agost, a les 21h. “L’art de triar carxofes (homenatge a la meva àvia)” contes per a adults a càrrec de Jordi Palet i Puig. Nits d’Estiu de Calella 2016. Festival Multipolar de la Biblioteques del Maresme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!