Celebració del 10è aniversari de la Biblioteca

0


Divendres 22 d’abril  - IV Revetlla de Sant Jordi
Lectura pública del llibre Calella flash-back, de Francesc Grau i Viader, a càrrec dels alumnes de l’Oficina de Català. Moltes gràcies a tots els participants, lectors i voluntaris. Els podeu veure en aquesta seqüència.










Presentació de la Guia de recursos 25 LITERA RUTES pel Maresme, realitzada per les Biblioteques del Maresme. Seguit de la projecció del vídeo de la ruta de Calella basada en el llibre Calella flash-back de Francesc Grau i Viader.

Un instant del recorregut poètic per la biblioteca: “Els quartos de la Virgínia”, què és el que necessita una dona per ser escriptora? Un quarto, és a dir, una habitació; i també quartos, és a dir, dinersEls quartos de la Virgínia es basa en l'assaig literari "Una cambra pròpia", de Virginia Woolf i altres textos d'autores contemporànies, a càrrec de l'actriu Núria de Calella.



Dissabte 23 d’abril, a la plaça de l’Ajuntament:


Arribada de la Colla de Geganters de Calella.

Celebració institucional del 10è aniversari de la Biblioteca amb la intervenció de l’alcaldessa Montserrat Candini, Mercè Millán, cap de secció de programació territorial i equipaments i Maria Dolors Llavall, directora de la biblioteca Can Salvador de la Plaça.
Fragment del discurs de  Mercè Millán“...cal que digui, que perquè una biblioteca modèlica com la vostra continuï i doni més servei en els seus vilatans, han de coincidir en circumstàncies propicies que tot un poble, tota una societat, tota una època vulgui que així sigui. Per això, suggereixo que tots hem d’aprofitar aquesta oportunitat que tenim i que fem d’aquesta biblioteca i de les altres una part de la nostra vida.”

Montserrat Candini, alcaldessa de Calella signant al llibre d'honor de la biblioteca.

Sim Salabim va presentar el seu espectacle de titelles Els músics de Bremen.










Ball de gegants amb Colla de Geganters de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!