Activitats Maig

0

Exposició del 2 a l’11 de maig “Les Raons de la Cooperació”. Acte emmarcat dins de les activitats de la Quinzena Solidària. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora: Biblioteca Can Salvador de la Plaça. 


“Egipte: dels faraons a les revolucions”. Llibres i dvd’s seleccionats sobre Egipte, que et pots endur en préstec. Exposició de fons a la planta baixa de la biblioteca.

Club de lectura en anglès: els dijous 5, 12, 19 i 26, a les 19h. amb el llibre A year in Provence de Peter Mayle. Coordina Sîan Mathias.


Tertúlies en català els divendres 6, 13, 20 i 27 a les 10.30h amb el llibre Trampa de foc de Núria Martí Constans. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Club de lectura Llibre Obert, dilluns 2 de maig  a les 19h. amb el llibre Las tres bodas de Manolita d’Almudena Grandes. Coordina: Lluís Barri.

Club de lectura infantil/juvenil: Atreveix-te a llegir! Trobada final! Divendres, 6 de maig a les 18h. Amb el llibre El Taller de les papallones de Gioconda Belli. Coordina: Mon Mas.

Taller infantil, dissabte 7 a les 11:30 “Koinobori”, a càrrec de Mabi.


Club de lectura Tardes de tertúlia, dijous 12 a les 18h a l’Ajuntament  Vell. Col·loqui al voltant del llibre La nevada del cucut de Blanca Busquets. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Hora del conte. Dissabte 14, a les 11.30h “El Viatge de James" de Roald Dahl (Activitat englobada dins el Centenari de Roald Dahl). A càrrec de Teatre Aula.


Divendres 20, a les 19h. Xerrada “La incidència del Feng shui en la salut”, a càrrec de Lídia Barcons.  Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Dissabte 21, a les 11h. Hora del conte “El largo sueño de Vasundara”, a càrrec de la Fundació Vicenç Ferrer. Acte emmarcat dins de les activitats de la Quinzena Solidària. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


Taller de memòria per a la gent gran, dijous 26 a les 18h a l’Ajuntament Vell. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 26, a les 19h. Presentació del llibre Viure sense pensar, viure en plenitud. Respostes de l’ànima a les preguntes de la vida d’Antonio Jorge Larruy. Organitza llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte 28 a les 11h Hora del conte “El conte de la Serp”, a càrrec de l’Associació de dones Senegambi. Acte emmarcat dins de les activitats de la Quinzena Solidària. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


A partir del 30 de maig i fins el 13 de juny exposició: "De Llull a puntCAT: El català a través del temps”. Una exposició produïda per les Biblioteques de Mataró.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!