Activitats biblioteca novembre 2015

0

Exposició de dibuixos: “Indis americans”. Autor: Ricard Buscà.

· Dilluns 2, a les 19h Club de lectura Llibre Obert amb “En el cafè de la joventut perduda” de Patrick Modiano i “Triomf” de la Laia Noguera. Coordina: Lluís Barri.

· Dijous 5, 12, 19 i 26 a les 19h Club de lectura en anglès.

· Divendres 6, 13, 20 i 27 d’11 a 12 h Tertúlies en català a la Biblioteca. Llegirem i comentarem “Les mateixes estrelles” de Núria Martí Constans. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Ten. Organitza: Oficina de Català i Biblioteca.

· Dissabte 7, a les 11,30h Taller infantil de plastilina “Dinosaures”, a càrrec d’Artiscle Creacions. Cal inscriure’s a la biblioteca. A partir de 4 anys.

· Dilluns 9, a les 19,30h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Presentació del llibre L’assassinat de Guillem de Berguedà” de Francesc Ribera ”Titot”. Edit. Ara llibres. Organitza: Llibreria Faristol i Biblioteca.

· Dijous 12, a les 18h a l’Ajuntament vell. Sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia amb el llibre “El Mapa i el territori” de Michael Houellebecq. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

· Divendres 13, a les 19h Presentació del llibre G” de Daniel Sánchez Pardos. Ed. Columna. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

· Dissabte 14, a les 11,30h Taller infantil. Cal inscripció prèvia. A partir de 4 anys.


· Dimecres 18, a les 18h Taller juvenil La Llum i els colors” a càrrec de Kalathos.  Setmana de la Ciència 2015. Cal inscripció prèvia. A partir de 8 anys.

· Dijous 19, a les 19h Trobada de Clubs de Lectura del Maresme amb Màrius Serra, que es realitzarà al Teatre Monumental de Mataró.

· Dissabte 21, a les 11,30h Taller infantil. Cal inscripció prèvia. A partir de 4 anys.


· Dijous 26, a les 18h a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

· Divendres 27,  a les 19 h. Presentació del llibreLa filla estrangera” de Najat El Hachmi, Edicions 62. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

· Dissabte 28, a les 11,30 h. Hora del conte + Taller: “Glu, el viatge d’una goteta d’aigua” a càrrec de Fes-t’ho com vulguis. Inscripció prèvia. A partir de 4 anys

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!