Activitats de setembre

0

Les Biblioteques Municipals del Maresme se sumen aquest 2015 a la celebració de l’Any de les Biblioteques amb l’activitat: Què véns a fer a la biblio? Envia’ns la teva foto.  Et convidem que et facis una fotografia davant del  ‘photocall’ amb una de les frases que trobaràs preparades. Del juliol al setembre a la Biblioteca de Calella.

Del 12 d’agost al 9 de setembre. Exposició fotogràfica: Retrats de la paraula: Alfred Bosch, Andreu Martí, Arcadi Oliveras, Empar Moliner, Eudald Carbonell, Francesc Torralba, Isabel Clara Simó, Marius Serra,...
Autor i productor de l’exposició Carles Rodríguez Marín.



Dilluns  7 a les 19h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura llibre obert amb el llibre Els Vigilants del Far de Camilla Läckberg. Coordina: Lluís Barri.

Dijous 10 a les 18h a  l’Ajuntament vell sessió del club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre Reflexions d’un vell centenari de Moisès Broggi. Coordina: Quima Martínez. Organitzen Ajuntament de Calella i Biblioteca.


Dijous 24 a les 18h a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!