Activitats juliol i agost

0

Les Biblioteques Municipals del Maresme se sumen aquest 2015 a la celebració de l’Any de les Biblioteques amb l’activitat: “Què véns a fer a la Biblio?” Envia’ns la teva foto. Et convidem que et facis una fotografia davant del ‘photocall’ amb una de les frases que trobaràs preparades. Del juliol al setembre a la Biblioteca de Calella.

Del 12 d’agost al 9 de setembre Exposició fotogràfica: Retrats de la paraula: Alfred Bosch, Andreu Martí, Arcadi Oliveras, Empar Moliner, Eudald Carbonell, Francesc Torralba, Isabel Clara Simó, Marius Serra,... Autor i productor de l’exposició Carles Rodríguez Marín.

De l’1 al 15 de juliol
· Exposició de fons: Van Gogh (125è aniversari) i els seus coetanis.
· Exposició Viquipèdia: parteix del projecte WikiArs, un projecte promogut per l'Associació Amical Wikimedia.


Dijous 2, 9, 16 i 23 de juliol, d’11 a 12,30h.Taller d’escriptura de viatges a càrrec del professor, guionista i corrector Francesc Hernández. Públic: joves i adults. Cal Inscripció prèvia.


Dijous 2 de juliol, a les 21h. Al pati de la Biblioteca. Concert: Música llatinoamericana per a guitarra clàssica a càrrec de Carles Geli. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Dimecres 15 de juliol, a les 21h. Al pati de la Biblioteca. Recital de dos violins a càrrec de Violeta Cubarsi i Sara Cubarsi. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Divendres 17 de juliol, a les 21h. Lloc: Pati de la Biblioteca. Concert d'estiu a càrrec de la Coral Laetare de Calella. 30è aniversari de la Coral Laetare. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Divendres 24 de juliol, a les 21h. Lloc: Pati de la Biblioteca. Recital de poesia per Laia Noguera i Mireia Chalamanch. Nits d’estiu/Festival Multipolar.


Divendres 7 d’agost, a les 21h. Lloc: Pati de la Biblioteca. Narració de Contes Centenari de les 
Biblioteques, a càrrec d’Albert Estengre. Públic: adults. Nits d’estiu/Festival Multipolar.

Dimecres 12 d’agost, a les 22h. Lloc: Pati de la Biblioteca. Petites històries de Calella. Projecció de curtmetratges a càrrec de Foto Film Calella. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Divendres 21 d’agost, a les 19h. al Pati de la Biblioteca. Hora del conte infantil amb titelles a càrrec del TeatreAula.

Dimecres 26 d’agost, a les 21 h., al Pati de la Biblioteca. Recital de dos violins a càrrec de Samuel Cubarsi i Matilda Cubarsi. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Divendres 28 d’agost, a les 19h. al Pati de la Biblioteca. Hora del conte infantil “Els Sons de l’Univers”, a càrrec d’ Alquímia sonora.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!