Activitats de maig

0

Exposició:  “Cafè Ciutat”. Dins dels actes de la Quinzena Solidària 2015. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Quinzena solidària.

Exposició de fons: - de l’1 al 15 “Tot, té una explicació: Aliens!”


Els dijous 7, 14, 21 i 28 a les 10.30h  Club de lectura de novel•la històrica amb el llibre Memorias de Adriano de Marguerite Yourcenar. Coordina: Josep Lluís Lozano. Inscripcions obertes.

Els divendres 8, 15, 22 i 29 d’11h. a 12h  Tertúlies en català  a  càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Dilluns 4, a les 19h Club de lectura Llibre Obert amb el llibre 14 de Jean Echenoz. Coordina: Lluís Barri i Vila.

Dimarts 5, a les 19h Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre From the cradle to the grave: short stories. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte 9, a les 11,30h Taller infantil “Temps de Flors”. Cal inscripció prèvia.

Dijous 14, a les 18h a l’Ajuntament vell  sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre Victus d’Albert Sánchez Piñol. Coordina: Quima Martínez Codina. Organitzen Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Divendres 15, a les 19h presentació del llibre La chica delos pechos turgentes y los pantalones ajustados de Gemma Rivero. Presenta Mar Arenaza. Organitzen llibreria la Llopa i Biblioteca Can Salvador de la plaça.

Dissabte 16, a les 11,30h  Taller infantil a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia.

Dijous 21, a les 18h Hora del conte amb el títol “El color de la sorra” (conte sahrauí), a càrrec de l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara. Dins dels actes de la  Quinzena solidària.

Dimecres 20, a les 19h. Club de lectura en anglès Let’s Read! Amb el llibre Tess of the d’Urbervilles de Thomas Hardy. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte 23, a les 11,30h Hora del conte amb els contes “La petita caputxeta africana” i “Rafara” (conte popular africà), a càrrec de l’Associació per l’Agermanament sense fronteres. Dins dels actes de la Quinzena Solidària. 

Dijous 28, a les 18h a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Dissabte 30, a les 11,30h Taller infantil d’scrapbooking llibreta personalitzada a càrrec de l’Habitació de paper. Cal inscripció prèvia. Nens entre 5 i 9 anys.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!