Activitats Febrer 2015

0

Exposició de fons Tradicionarius: Música folk.

Divendres, 6, 13, 20 i 27 d’11h. a 12h. Tertúlies en català entorn de: En quarantena, llibre de poemes de Narcís Comadira. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dilluns, 2 de febrer, a les 19h. Club de lectura Llibre obert amb el llibre La veritat sobre el cas de Harry Quebert de Joël Dicker. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts, 3 de febrer, a les 19h. Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre Wuthering Heights d’Emily Brontë. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous, 5  de febrer, a les 18h. Club de lectura infantil Penya dels llibres, (de 9 a 12 anys) Comentarem Elvis Riboldi de Bono Bidari. Coordina: Joan Boher. 5a. Trobada.

Dissabte, 7 de febrer, a les 11,30h Taller infantil: Carnestoltes a càrrec de Creativa.


Dimecres, 11 de febrer, a les 19h. Club de lectura en anglès Let’s Read!. Amb el llibre Dracula de Bram Stoker. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous, 12 de febrer , a les 18h. Sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre El final de joc de Gemma Lienas. Coordina: Quima Martínez. Organitzen: Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte, 14 de febrer, a les 11,30h Taller infantil: Manualitats amb cartolina a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia.


Dissabte, 21 de febrer, a les 11,30h Taller infantil: “La maleta il·lustradora”


Dijous, 26 de febrer, a les 18h., a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dissabte, 28 de febrer, a les 11,30h Taller infantil de dinosaures després de la presentació del llibre “La Laura i els Catasaures” de Marçal Arimany i Antoni Lacasa. Presenta: Anna Sitjà.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!