Presentació del llibre La Cuina Catalana de Josep Lladonosa

Dijous 18 de desembre, a les 19.00 hores
Biblioteca Can Salvador de la Plaça
Cuiner, professor i divulgador de la cuina tradicional catalana, Josep Lladonosa i Giró (Alguaire, 1938) és un dels autors de llibres de cuina més reconeguts per diverses generacions de catalans.
La cuina catalana és el seu receptari definitiu, amb una tria exhaustiva de les seves millors receptes, ampliades, revisades i actualitzades. El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l’ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l’arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

800 receptes: El millor de la cuina catalana. Com diu l’autor, “una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables". 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!