Activitats Desembre

0

Del 20 de desembre al 31 de gener de 2015. Exposició: Músics a l’Aplec. Un treball fotogràfic de J. M. Colomer Mir de Foto Film Calella.


Dilluns 1, a les 19 h. Club de lectura Llibre obert amb el llibre La Ciutat invisible d’Emili Rosales. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 2, a les 19 h. Club de lectura en anglès Easy Readers. Amb el llibre Ripley’s game Coordina:  Sîan Mathias. 

Dijous 4, a les 18 h.  Club de lectura infantil Penya dels llibres, (de 9 a 12 anys) dinamitzat per Joan Boher. 3a. Trobada amb el llibre El secret de Morisville de Peter Walker

Divendres 5, 12, 19 de desembre, d’11h. a 12 h. Tertúlies en català entorn de: Cercamón, de Luis Racionero. A càrrec del voluntari lingüístic Joan Pera. Organitzen: Oficina de català i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


Dijous 11, a les 18 h. Sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre El club de lectura del final de la teva vida de Will Schwalbe. Coordina: Quima Martínez. Organitzen Ajuntament de Calella i Biblioteca

Divendres 12, a les 18,30 h. Taller de decoracions de Nadal: Postals i caixes de Scrabooking decoracions. Públic: adults. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 13, a les 11,30 h. Sessió de contes infantils a la Biblioteca: Un Nadal Màgic, a càrrec de Comvulguis.cat
12,30 h. Cantada de Nadales a càrrec de Coral Laetare que enguany celebra el 30è aniversari. Organitza: Associació Amics de la Biblioteca de Calella.



Dimarts 16, a les 19h Taller demostratiu de decoracions de Nadal. Organitza: Associació de Dones de Calella.

Dimecres 17, a les 19 h. Club de lectura en anglès Let’s Read!.Amb el llibre Pride and Prejudice de Jane Austen. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 18, a les 19 h. Presentació del llibre La Cuina catalana de Josep Lladonosa. Editorial RBA La Magrana. Organitzen: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Divendres 19, a les 19 h. Presentació del llibre Itineraris Joan Coromines, excursions a la recerca del mot, de la paraula viva. A càrrec del Dr. Joan Ferrer. Editorial: Ara llibres. Organitzen: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dissabte 20, a les 11,30 h. El Mag Tomàs i els dos dimonis presenten:  la 2a. Lectura pública infantil i juvenil de versos de Nadal. A càrrec de Mercè. Organitza: associació Amics de la Biblioteca de Calella. Els nens i nenes quan s’apuntin a la lectura hauran de dir el nom del poema que vulguin recitar.

13.00 h. Inauguració de l’Exposició Músics a l’Aplec , un treball fotogràfic de J.M. Colomer Mir, de Foto Film Calella. Presenta: Ruth Martínez Ribot. Col•laboren: Foto Film Calella i Agrupació Sardanista de Calella. Dins les activitats de Calella, Capital de la Sardana 2015.                                                                                                           


Divendres 2 de gener, a les 19.00 h, Els Patges de SS MM els Reis d’Orient explicaran contes i recolliran les cartes. Organitzen: Amics de la Biblioteca i Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col•laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!