Activitats novembre

0

Del 24 de novembre al 15 de desembre Exposició: El Domini màgic de Joan Vinyoli


Dilluns, 3 de novembre, a les 19 h. Trobada del Club de lectura Llibre Obert amb el llibre La Ciutat invisible d’Emili Rosales. Coordina: Lluís Barri i Vila

Dimarts, 4 de novembre, a les 19 h. Club de lectura en anglès Easy Readers. Conversa sobre el llibre Pride and prejudici de Jane Austen. Coordina: Sîan Mathias. 

Dijous, 6 de novembre, a les 18 h. Club de lectura infantil Penya dels llibres (de 9 a 12 anys) dinamitzat per Joan Boher. 2a. Trobada .

Dissabte, 8 de novembre, a les 11,30 h. Activitat familiar Taller  “Un món de bolets”, a càrrec d’Artiscle Creacions


Dijous, 13 de novembre, a les 18 h. Sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre Les algues roges de M. Teresa Vernet. Coordina: Quima Martínez Codina. Organitzen Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte, 15 de novembre, a les 11,30 h. Activitat familiar Taller: “Fem un mòbil”, a càrrec de Susana. Cal inscripció prèvia.


Dimecres, 19 de novembre, a les 19 h. Club de lectura en anglès Let’s Read! Conversa sobre el llibre Ghost Stories de Rosemary Border. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres, 21 de novembre, a les 19 h. Presentació del llibre Un home que se’n va de Vicenç Villatoro, editorial Proa. Organitzen: Llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.




Cada divendres de novembre (7 , 14, 21 i 28) d’11h. a 12h. Tertúlies en català entorn de: Aloma de Mercè Rodoreda. A càrrec de la voluntària lingüística: Maribel Camps. Organitzen: Oficina de català i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!