Activitats Octubre

0

Del 10 al 31 d’octubre:  Exposició  “ANIMAL!”  Mostra literària i fotogràfica que versa sobre animals i té un doble objectiu: per una banda, difondre textos de la literatura, a través de la mirada fotogràfica de l’artista Tanit Plana. La mostra ha estat produïda per Tantàgora amb la col•laboració del Departament de Cultura de la Generalitat

De l’1 al 15 d’octubre. Exposició de fons El salvatge Oest


Dijous, 2 d’octubre, a les 18 h. Club de lectura infantil Penya dels llibres, (de 9 a 12 anys) dinamitzat per Joan Boher. 1a. Trobada.

Dijous, 2 d’octubre, a les 18 h. A l’Ajuntament vell. Taller de memòria a càrrec de Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.

Divendres, 3 d’octubre, d’11 a 12 h. Tertúlies en català entorn de: El mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, en el 40è aniversari de la seva publicació. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca

Dissabte, 4 d’octubre, a les 11,30 h. Taller infantil  “Plim, plim, plim... salta l’esquirol”, a càrrec de Susana. Cal inscripció prèvia.


Dilluns, 6 d’octubre, a les 19 h. Club de lectura Llibre obert. Coordina: Lluís Barri i Vila.  Aquesta sessió amb el llibre: Les Algues roges de M. Teresa Vernet.

Dimarts, 7 d’octubre, a les 19 h. Club de lectura en anglès Easy Readers. Coordina:  Sîan Mathias. Lectura de Ghost Stories de Rosemary Border.

Divendres, 10 d’octubre, d’11 a 12 h. Tertúlies en català entorn de: El mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, en el 40è aniversari de la seva publicació. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Divendres, 10 d’octubre, a les 19 h. Presentació del llibre de Neus Roig Punsola, La noia de Cochabamba. Premi narrativa Ciutat d’Eivissa. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Dissabte, 11 d’octubre, a les 11,30 h. Conte i taller  “No siguis poca-solta!”, a càrrec de Mabi Salinas.  Cal inscripció prèvia


Dimecres, 15 d’octubre, a les 19 h. Club de lectura en anglès Let’s Read!. Coordina: Sîan Mathias. Lectura de: The Picture of Dorian Gray d’Oscar Wilde

Dijous, 16 d’octubre, a les 18 h. A l’Ajuntament vell. Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia. Comentari de: Abans de la gelada de Henning Mankell. Coordina Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca

Dijous, 16 d’octubre, a les 19 h. Presentació del llibre Desig de xocolata de Care Santos. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Divendres, 17 d’octubre, d’11 a 12 h. Tertúlies en català entorn de  El Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, en el 40è aniversari de la seva publicació. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Dissabte, 18 d’octubre, a les 11,30 h. Taller infantil “Fem una papallona”, a càrrec de Montse. Cal inscripció prèvia


Divendres, 24 d’octubre, d’11 a 12 h. Tertúlies en català entorn de  El Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, en el 40è aniversari de la seva publicació. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Dissabte, 25 d’octubre, a les 11,30 h. Hora del conte. Storytime. Happy, Sweet. “You look for sweets outside... look the sweet inside you, and you will find happinness wherever you are” , diu el savi.... A càrrec de Lawrence Witty.


Dijous, 30 d’octubre, a les 18 h. A l’Ajuntament vell. Taller de memòria a càrrec de Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.


Divendres, 31 d’octubre, d’11 a 12 h. Tertúlies en català entorn de  El Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, en el 40è aniversari de la seva publicació. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!