Activitats Juny

0

Durant tot el mes de juny, exposició “Mans” dibuixos al carbó de Ricard Buscà.

Tot el mes de juny. Exposició de fons a la planta baixa “Anem de viatge”
1-15 de juny. Exposició de fons a la primera planta “Una empresa d’èxit”

Dilluns 2, a les 19.00h Club de lectura Llibre obert,  amb el comentari de l’obra  El Callejón de los Milagros. Coordina Lluís Barri Vila.

Dimarts 3, a les 19.00h Club de lectura en anglès Easy Readers. Sobre el llibre The Picture of Dorian Gray. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 5, a les 19:00h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça  Presentació del llibre "Dissolt" de James Manresa, guanyador del XXI Premi Joan Marquès Arbona de narrativa 2013. 
La presentació anirà a càrrec de Mar Arenaza i James Manresa, l'autor. Publica Documenta Balear. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Divendres 6, a les 19.30h, al pati de la Biblioteca Còctel de llengües, converses multilingües cara a cara amb nadius i professors experimentats.

Dissabte 7, a les 11.30h Taller infantil de reciclatge a càrrec de Laura Calero amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Dimecres 18, a les 18.00h Club de lectura en anglès Let’s read!, amb el comentari de Teacher Man. Coordina Sîan Mathias.

Dijous 19, a les 18.00h Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. El llibre d’aquesta sessió és Que Ningú et Salvi la Vida. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Divendres 20, a les 20.00h Presentació de treballs de Recerk al Casal de l’Amistat. Organitza Christian Negre i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dijous 26, a les 18.00h Taller de memòria, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça a càrrec de Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!