Activitats febrer 2014


Dissabte 1, a les 11.30h Hora del Conte: La Guerra de les campanes de Gianni Rodari, a càrrec de M.Dolors

Dilluns, 3 a les 19.00h Club de lectura Llibre obert amb el comentari de l’obra Sayonara Barcelona de Joaquim Pijoan. Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts 4, a les 19.00h Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre Long hot summer de K.S. Rodríguez. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 6, a les 18.00h 5a. Trobada del  Club d’Amics de Roald Dahl per a nois i noies de 8 a 12 anys. Dinamitzador: Joan de Boher, narrador i escriptor.

Dissabte 8, a les 11.30h Taller infantil : Ping el Pingüí, a càrrec de Montse.

Dimarts 11, a les 18.00h Curs TIC Introducció als blocs i les xarxes socials, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous 13, a les 18.00h, Curs TIC Introducció als blocs i les xarxes socials, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
I a la sala d’actes de l’Ajuntament vell Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia. El llibre d’aquesta sessió és Ensayo sobre la ceguera de José Saramago. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte 15 a les 11.30h Activitat infantil: (Contes o tallers)

Dimarts 18 a les 18.00h Curs TIC  Hola ordinador, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dimecres 19 a les 19.00h Club de lectura en anglès Let’s read! ,amb el comentari de Don’t tell me what to do de Jack London. Coordina: Sîan Mathias

Divendres 21, a les 19.00h  Presentació del llibre Menjar per ser millors a càrrec de l’autor: Adam Martín Skilton. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Dissabte 22, a les 11.30h  Taller infantil: Fem un antifaç a càrrec de Susanna.

Dijous 27, a les 18.00h. Curs TIC  Hola Ordinador, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
I a la sala d’actes de l’Ajuntament vell Taller de Memòria, a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!