Activitats Novembre

0


Del 8 al 30 Exposició “Violència masclista en la parella: desmuntem mites“ 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere. Organitzada per l’Ajuntament de Calella.

Del 8 al 28 Exposició 29è Concurs de portades Cavall Fort sobre el tema L’arca de Noè. La guanyadora d’aquest concurs és la calellenca Irene Pamias Cobacho  (10 anys).

Del 4 al 16 de novembre. Exposició bibliogràfica Llibres amb premi. Primera planta.


Dilluns 4, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari del llibre Viatges per l’Scriptorium de Paul Auster. Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts 5, 19.00 h, Easy Readers, Club de lectura en anglès amb el llibre A Christmas Carol de Charles Dickens. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 7, 18.00 h, segona trobada del Club d’Amics de Roald Dahl (nois i noies de 8 a 12 anys). Parlarem de Les Bruixes. Dinamitzador: Joan de Boher, narrador i escriptor.

Divendres 8, 19:00 h. Presentació del llibre Horitzó primer de Joan Todó edita: l’Avenç. Presenta: Mar Arenaza. Organitzat per llibreria La Llopa i la Biblioteca.

Dissabte 9, 11.30 h, Hora del conte en anglès i taller. La Llàntia presenta: Story time. The little mouse and The very hungry caterpillar.

Dijous 14, 18.00 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell, Tardes de Tertúlia, (Club de lectura sènior). El llibre d’aquesta sessió és Sota la pols de Jordi Coca. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca.

19.00, Inauguració de l’exposició “Violència masclista en la parella : desmuntem mites“ 25 de novembre dia internacional contra la violència de gènere.

Divendres 15, 18.00 h, Taller per a joves científics Imatges reflectides: els calidoscopis a càrrec de Kalathos. Setmana de la Ciència. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 16, 11.30 h, Taller infantil. Dissenyarem... monstres menja llibres! , a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia

Dimecres 20, 19.00 h, Let’s read!, Club de lectura en anglès. Es comentarà Emma de Jane Austen. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres 22, 19.00 h, Presentació del llibre Memòries polítiques de Raimon Obiols, a càrrec de Joan Torrent. Organitzat per Llibreria La Llopa i Biblioteca

Dissabte 23, 11.30 h, Taller infantil Creacions creatives  a càrrec de Montse
Cal inscripció prèvia.

Dilluns 25, 19.00 h, Tertúlies en Català (Nivell Avançat). Organitzat per l’Oficina del Català de Calella.

Dimarts 26, 19.00 h, Tertúlies en català (Nivell bàsic). Organitzat per l’Oficina de Català de Calella.

Dijous 28, 18.00, a la sala d’actes Ajuntament vell, Taller de Memòria, a càrrec de Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!