Tronxariures - Club de Lectura Infantil a la Biblioteca de Calella

0


El club de lectura infantil (Tronxariures) de la biblioteca de Calella va ser fundat el gener del 2012 per un grup de joves lectors eixelebrats i per dos dinamitzadors de la biblioteca força insensats. 
La primera temporada (gener – juny del 2012) va comptar amb un notable èxit de crítica, públic i participants. Lectors d’entre 8 i 11 anys es van reunir per llegir en veu alta un cop per setmana, els divendres de 6 a 7 de la tarda. La temporada va finalitzar amb una representació teatral amb els lectors reconvertits a actors.

La temporada 2 es va iniciar el divendres 11 de gener de 2013. Alguns dels lectors han deixat el niu (la realitat diària ens ofega a tots), altres han renovat i repeteixen. I també hi ha hagut nous fitxatges.


El 8 de març de 2013, Josep Mª Colomer, va accedir a realitzar un petit clip del club (dins una sèrie de vídeos sobre la biblioteca i les seves activitats).
Aquest vídeo que teniu aquí és una moguda mostra del què és el Club de Lectura Infantil de la biblioteca. La captura d’uns instants de l’aventura de llegir.

Que serveixi també d’agraïment a la biblioteca i a la seva silenciosa feina d’oferir lectura a tots els que vulguin llegir, al captador de moments camera en mà, a aquell parell d’insensats que aparquen les seves tasques laborals per tornar a divertir-se llegint (Llegir no és avorrit encara que hi hagi llibres avorrits). I molt especialment, ja que sense ells no seria possible res de tot plegat, als nostres joves lectors i lectores: els que surten al vídeo i els que no, els que participen i els que ja han volat per llegir pel seu compte.  I als pares i mares que llegeixen, amb i sense els nens. Gràcies!


Aquest vídeo també és un document històric per la posteritat (ehem) del que segurament tots ens avergonyirem un mica d’aquí uns anys.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!