Activitats Abril

0



Durant el mes d’abril Exposició Catalunya, 1920-1930 Memòria Retrobada, fotografies de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Arxiu Històric Fotogràfic i Col·lecció Roisin. Organitza Foto-Film Calella en el marc del Festimatge

Exposicions Bibliogràfiques :
· Primavera Romàntica (planta baixa)
· Horts, balcons i jardins ecològics (primera planta).
· I al Sofà Musical Viatges Musicals a l’Àfrica.

Dijous 4, 18.00 h, a l’Ajuntament vell, Taller de memòria. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.

Divendres 5, 18.00 h, Club de lectura Tronxariures per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Llegim Konrad o el nen que va sortir d’una llauna de conserves. Coordina: Mabi i Jordi.
· 19.30 h, Presentació del llibre Un excés de felicitat: Vint contes perversos de Núria Martí Constans, editat per Curbet Edicions. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Llibreria Faristol.

Dissabte 6, 11.30 h, Taller Infantil Targetes tridimensionals a càrrec de Yolanda Gomes.
· 11.30 h, Club de lectura juvenil (a partir de 12 anys) Coordina: Jordi.

Dilluns 8, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari del llibre Una casa per al senyor Biswas de V.S. Naipul. Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts 9, 19.00 h, Club de lectura en anglès Easy Readers. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres 12, 18.00 h, Club de lectura Els Tronxariures llegim Konrad o el nen que va sortir d’una llauna de conserves. Coordina Mabi i Jordi.

Dijous 18, 18.00 h, Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia. El llibre d’aquesta sessió és La ciudad y los perros de Mario Vargas Llosa. Coordina Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.
· 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Curs TIC. Configura i gestiona el teu correu electrònic, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella

Divendres 19, 18.00h, Club de lectura Els Tronxariures. llegim Konrad o el nen que va sortir d’una llauna de conserves. Dinamitzadors: Mabi i Jordi.

Dissabte 20, 11.30 h, Dissabte de conte Les escates del monstre a càrrec de Mon Mas.
· De les 11.00 a les 20.00 h, a la Plaça de l’Ajuntament, VI Fira de llibres de segona mà a benefici de Càritas Calella. Organitza Associació Amics de la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de Voluntaris de Càritas, Foto Film Calella i Banda Claris Street Band.
· 12.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, Actuació musical del grup de saxos Banda Claris Street Band.
· 16.30 h, a la Plaça de l’Ajuntament, Ball de bastons a càrrec del alumnes de l’Escola Salicrú.
· 17.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, IX Lectura pública dedicada a Jaume Fuster i a Joana Raspall, a càrrec de l’Associació Amics de la Biblioteca de Calella
· 18.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, Ball de bastons a càrrec del alumnes de l’Escola Salicrú.
· 20.00 h, a l’Ajuntament vell, Projecció de curts a càrrec de Foto Film Calella.

Dimecres 24, 19.00 h, Club de lectura en anglès Let’ Read. Aquesta sessió amb el llibre Love Story. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres 26, 18.00 h, Club de lectura Tronxariures. llegim Konrad o el nen que va sortir d’una llauna de conserves. Dinamitzadors: Mabi i Jordi.

Dissabte 27, 11.30 h, Dissabte de conte La fada del mercat i el tresor de les taronges a càrrec de Roger Coromines.

Dilluns 29, 19.00 h, Tertúlies en Català (Nivell Avançat). Coordina: Joana Monfort. Organitza: Oficina del Català de Calella.

Dimarts 30, 19.00 h, Tertúlies en català (Nivell bàsic). Coordina: Montse Servat. Organitza: Oficina de Català de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!