Activitats febrer

0


De l’1 al 27 de febrer, Exposició de fotografies: Una pausa en la mirada de Felip Bravo.


Exposicions del fons de la biblioteca:
· Còmic jove: per lectors “més grans” que els còmics infantils i “més petits” que els còmics adults.
· Grans veus del jazz: un repàs a les veus d’aquest gènere musical nascut amb el segle XX.
· Els més prestats del 2012: mostra variada dels documents (llibres, dvd’s, cd’s, revistes,... amb més èxit del passat any).  


Divendres 1, 18.00 h, Tronxariures Club de lectura (nens i nenes de 9 a 12 anys) estem llegint el llibre ... Una troballa sorprenent de Jaume Cela. Dinamitzadors: Mabi i Jordi.

Dissabte 2, 11:30 h. Celebrem el Carnestoltes amb la confecció de disfresses a càrrec de Kalathos. Cal inscripció.

Dilluns 4, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert. Els lectors del Club debatran Temps difícil de Charles Dickens. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 5, 19.00 h, Club de lectura Easy Readers amb el llibre Becoming Jane. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres 8, 18.00 h, Tronxariures Club de lectura (nens i nenes de 9 a 12 anys) estem llegint el llibre ... Una troballa sorprenent de Jaume Cela. Dinamitzadors: Mabi i Jordi.

Dijous 14, 18.00 h, Tardes de tertúlia amb Ramon Erra, autor del llibre La Vida per rail, Premi Mercè Rodoreda 2011. Aquesta trobada és gentilesa del mateix autor qui vol intercanviar i conèixer l’opinió de lectors, com els del Club de lectura de la Biblioteca. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella.

Divendres 15, 18.00 h, Tronxariures Club de lectura (nens i nenes de 9 a 12 anys) estem llegint el llibre ... Una troballa sorprenent de Jaume Cela. Dinamitzadors: Mabi i Jordi.

Divendres 15, 19.00 h, Presentació del llibre L’últim abat, l’última novel·la de Martí Gironell. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Dissabte 16, 11.30 h, Taller infantil a càrrec de Mabi.

Dimecres 20, 19.00 h, Club de lectura en anglès Let’s Read amb el llibre The Call of the wild de Jack London. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres 22, 18.00 h, Tronxariures Club de lectura (nens i nenes de 9 a 12 anys) estem llegint el llibre ... Una troballa sorprenent de Jaume Cela. Dinamitzadors: Mabi i Jordi.

Divendres 22, 19.00 h, Presentació del llibre Josep Torras i Bages: Filosofia el darrer epistolari fins ara inèdit d’Oriol Colomer i Carles, Exprofessor de Filosofia de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella, a càrrec del doctor Joan Ferrer i Costa, Professor titular de la Universitat de Girona.

Dissabte 23, 11.30 h, Dissabte de conte Acolorint la vida a càrrec de Cristina Salvador.

Dilluns 25, 19.15 h, Tertúlies en català (Nivell Avançat). De mica en mica s’omple la pica de Jaume Fuster. Condueix: Joana Monfort. Organitza: Oficina de Català de Calella.

Dimarts 26, 19.00 h, Tertúlies en català (Nivell Bàsic). Qui és el culpable? de Jaume Fuster. Condueix: Montse Servat. Organitza: Oficina de Català de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!